reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
oskaa - ja przy 2 stymulacjach otrzymałam takie wskazówki i tak robiłam. Chyba jednak co klinika to inna szkoła. Jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, bazowałam na własnym doświadczeniu...
Ja przy purgegonie - miałam dawki 150j, a lekarz przepisał mi 300j, dawałam sobie po pół, a reszta leżała w lodówce. To chyba zależy od leku.

SonySony nie martw się na zapas, bo tak jak Masia pisze - najważniejsza jest jakość, a nie ilość - kciuki zaciśnięte &&&&

Aduś :-) no ciekawe jaki Twój wynik jutro będzie, nie mogę się doczekać :-) na pewno beta będzie wysoka, tylko pytanie - jak wysoka :-)

co do gonapeptylu to dziwi mnie takie marnotrawstwo - zastzryk jest gotowy do użycia w lodówce, więc dziwi mnie wyrzucanie, wydaje mi się, że tylko igła jest tu do wyrzucenia ... pamiętam,że dawno temu na forum była mowa o tym, ale niestety nie pamiętam kiedy i co dziewczyny pisały

Sony no to super. Zaciskamy zaciskamy &&&&&&&&&&&&&& :-)

Z gonapeptylem to lekarz mi to wytłumaczył tak, ze jak wstrzykniemy pół a reszte zostawimy to się szybko skrystalizuje i się nie nadaje. Ja sie znam, więc słucham lekarza i wystarczy mi ten napis "WYŁĄCZNIE DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU".
Lilonko to na pewno zależy od leku :tak: Jak tam Maciuś i Zuziulka? :-)
Masia nie masz za co przepraszać. Po prostu lekarz tak Ci powiedział...

reklama
Sony, dolaczam sie do slow naszych ekspertek. Nie liczy sie ilosc a jakosc komoreczek.Poza tym byc moze jeszcze jakies sie znajda ukryte podczas punkcji. :tak: Czyli pojutrze pecherzykobranie ;-), powodzenia!!!! Ja wyliczylam sobie,ze jesli stymulacja przebiegnie jak poprzednio to punkcje bede miec tez w srode ale za tydzien :tak:
A jak sie czujesz? Pobolewja Cie jajniki?

Mnie zaczelo przed momentem cos kluc ale krotko i jest to jeszcze bol do wytrzymania. Poza tym zauwazylam wzmozana sennosc. Gotadora a Ty jak sie czujesz???

Do góry