reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Ja przy purgegonie - miałam dawki 150j, a lekarz przepisał mi 300j, dawałam sobie po pół, a reszta leżała w lodówce. To chyba zależy od leku.oskaa - ja przy 2 stymulacjach otrzymałam takie wskazówki i tak robiłam. Chyba jednak co klinika to inna szkoła. Jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, bazowałam na własnym doświadczeniu...
SonySony nie martw się na zapas, bo tak jak Masia pisze - najważniejsza jest jakość, a nie ilość - kciuki zaciśnięte &&&&
Aduś :-) no ciekawe jaki Twój wynik jutro będzie, nie mogę się doczekać :-) na pewno beta będzie wysoka, tylko pytanie - jak wysoka :-)
Aduś :-) no ciekawe jaki Twój wynik jutro będzie, nie mogę się doczekać :-) na pewno beta będzie wysoka, tylko pytanie - jak wysoka :-)
lilonka
Smerfikowa mama
Jezuuuu dzwonili z kliniki Estradiol 2003 . W środę punkcja. Jadę do kliniki po Ovitrelle.
Spory ten estradiol - ja miałam niecałe 1800. Kciuki zaciśnięte aż do pozytywnej betki
co do gonapeptylu to dziwi mnie takie marnotrawstwo - zastzryk jest gotowy do użycia w lodówce, więc dziwi mnie wyrzucanie, wydaje mi się, że tylko igła jest tu do wyrzucenia ... pamiętam,że dawno temu na forum była mowa o tym, ale niestety nie pamiętam kiedy i co dziewczyny pisały
Oskaa
Fanka BB :)
Sony no to super. Zaciskamy zaciskamy &&&&&&&&&&&&&& :-)
Z gonapeptylem to lekarz mi to wytłumaczył tak, ze jak wstrzykniemy pół a reszte zostawimy to się szybko skrystalizuje i się nie nadaje. Ja sie znam, więc słucham lekarza i wystarczy mi ten napis "WYŁĄCZNIE DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU".
Lilonko to na pewno zależy od leku Jak tam Maciuś i Zuziulka? :-)
Masia nie masz za co przepraszać. Po prostu lekarz tak Ci powiedział...
Z gonapeptylem to lekarz mi to wytłumaczył tak, ze jak wstrzykniemy pół a reszte zostawimy to się szybko skrystalizuje i się nie nadaje. Ja sie znam, więc słucham lekarza i wystarczy mi ten napis "WYŁĄCZNIE DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU".
Lilonko to na pewno zależy od leku Jak tam Maciuś i Zuziulka? :-)
Masia nie masz za co przepraszać. Po prostu lekarz tak Ci powiedział...
reklama
Sony, dolaczam sie do slow naszych ekspertek. Nie liczy sie ilosc a jakosc komoreczek.Poza tym byc moze jeszcze jakies sie znajda ukryte podczas punkcji. Czyli pojutrze pecherzykobranie ;-), powodzenia!!!! Ja wyliczylam sobie,ze jesli stymulacja przebiegnie jak poprzednio to punkcje bede miec tez w srode ale za tydzien
A jak sie czujesz? Pobolewja Cie jajniki?
Mnie zaczelo przed momentem cos kluc ale krotko i jest to jeszcze bol do wytrzymania. Poza tym zauwazylam wzmozana sennosc. Gotadora a Ty jak sie czujesz???
A jak sie czujesz? Pobolewja Cie jajniki?
Mnie zaczelo przed momentem cos kluc ale krotko i jest to jeszcze bol do wytrzymania. Poza tym zauwazylam wzmozana sennosc. Gotadora a Ty jak sie czujesz???
Podziel się: