reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sony qrczak blady:eek: ale ten 17 mm chyba nie bardzo różni się od tego 18 mm. Kiedy będziesz miała wynik estradiolu? Zaciskamy piąstki z Zuzią i Maćkiem i wierzymy, że będzie dobrze :tak:
Lilonka niby po 3 godzinach jest wynik i lekarz zdecyduje czy dostanę dalej coś czy już szykujemy się do punkcji. Martwi się o te dwa gotowe żeby ich nie stracić.

Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!
Gosia
jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).
To chyba tak bedzie jak mówisz bo po 10 dniach mam kontrole i zastrzyków też mam 10 na 10 dni. A klinika to Invimed we Wrocławiu lekarz jest na urlopie i na kontrole ide do innego lekarza. A lek to Gonapeptyl

Sony-trzeba zaufać lekarzom, trzymam kciuki, aby właśnie te 2 dorodne komóreczki ukrywały Twoje Szraby. A być może z tych mniej dojrzałych jeszcze dochoduje się coś dojrzałego???

Gosiu to jeśli to lek Gonapeptyl i klinika Invimed Wrocław to na 100% jest tak jak piszę. Też się tam leczę, jestem pacjentką dr G. Powodzenia przy zastrzykach &&

Sony zaciskam za pechołki &&&&&&&&&&&&&&& Nie zamartwiaj sie na zapas, poczekaj na tel z kliniki.

Ostatnia edycja:
Gosiu to jeśli to lek Gonapeptyl i klinika Invimed Wrocław to na 100% jest tak jak piszę. Też się tam leczę, jestem pacjentką dr G. Powodzenia przy zastrzykach &&

Sony zaciskam za pechołki &&&&&&&&&&&&&&& Nie zamartwiaj sie na zapas, poczekaj na tel z kliniki.

Ja u dr Ż.o a na kontrole jade do dr G. Zastrzyki mam opanowane bo 3 lata brałam Interferon z racjii mojej choroby tez był w takich zastrzykach to zastrzyki dla mnie to żaden problem

Gosiu- to bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie było całkowicie zamierzone... Inna klinika, inne podejście. Ale już w tamtej klinice się nie leczymy, zobaczymy jakie w nowej klinice będą stymulacyjne zalecenia...

reklama
Gosiu- to bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie było całkowicie zamierzone... Inna klinika, inne podejście. Ale już w tamtej klinice się nie leczymy, zobaczymy jakie w nowej klinice będą stymulacyjne zalecenia...[/QUOTE]

Nie gniewam sie dzisiaj zaczynam od całege także nic by sie nie stał :-)

Do góry