reklama
Lilonka niby po 3 godzinach jest wynik i lekarz zdecyduje czy dostanę dalej coś czy już szykujemy się do punkcji. Martwi się o te dwa gotowe żeby ich nie stracić.Sony qrczak blady ale ten 17 mm chyba nie bardzo różni się od tego 18 mm. Kiedy będziesz miała wynik estradiolu? Zaciskamy piąstki z Zuzią i Maćkiem i wierzymy, że będzie dobrze
gosia__1983
Fanka BB :)
To chyba tak bedzie jak mówisz bo po 10 dniach mam kontrole i zastrzyków też mam 10 na 10 dni. A klinika to Invimed we Wrocławiu lekarz jest na urlopie i na kontrole ide do innego lekarza. A lek to GonapeptylMasia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!
Gosia jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).
Oskaa
Gosiu to jeśli to lek Gonapeptyl i klinika Invimed Wrocław to na 100% jest tak jak piszę. Też się tam leczę, jestem pacjentką dr G. Powodzenia przy zastrzykach &&
Sony zaciskam za pechołki &&&&&&&&&&&&&&& Nie zamartwiaj sie na zapas, poczekaj na tel z kliniki.
Sony zaciskam za pechołki &&&&&&&&&&&&&&& Nie zamartwiaj sie na zapas, poczekaj na tel z kliniki.
Ostatnia edycja:
gosia__1983
Gosiu to jeśli to lek Gonapeptyl i klinika Invimed Wrocław to na 100% jest tak jak piszę. Też się tam leczę, jestem pacjentką dr G. Powodzenia przy zastrzykach &&
Ja u dr Ż.o a na kontrole jade do dr G. Zastrzyki mam opanowane bo 3 lata brałam Interferon z racjii mojej choroby tez był w takich zastrzykach to zastrzyki dla mnie to żaden problem
Gosiu- to bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie było całkowicie zamierzone... Inna klinika, inne podejście. Ale już w tamtej klinice się nie leczymy, zobaczymy jakie w nowej klinice będą stymulacyjne zalecenia...
reklama
gosia__1983
Gosiu- to bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie było całkowicie zamierzone... Inna klinika, inne podejście. Ale już w tamtej klinice się nie leczymy, zobaczymy jakie w nowej klinice będą stymulacyjne zalecenia...[/QUOTE]
Nie gniewam sie dzisiaj zaczynam od całege także nic by sie nie stał :-)
Nie gniewam sie dzisiaj zaczynam od całege także nic by sie nie stał :-)
Podziel się: