reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Kinga, powoli nadrabiam zaległości i dopiero teraz doczytałam, że czas na gratulacje. Kochana, ściskam mocno i jeszcze mocniej gratuluję :-)
Jutro się dowiem, co i jak i ile się jeszcze ze mną tutaj pomęczycie :-)
Być może, że te objawy są na tle nerwowym. Na razie nikt nic nie wie. Ja to ciężki przypadek jestem i absolutnie nie książkowy więc mnie trudno zdiagnozować :-)
Jutro się dowiem, co i jak i ile się jeszcze ze mną tutaj pomęczycie :-)
Być może, że te objawy są na tle nerwowym. Na razie nikt nic nie wie. Ja to ciężki przypadek jestem i absolutnie nie książkowy więc mnie trudno zdiagnozować :-)
Kinga_1
Lawendowy_sen - będzie dobrze. Zobaczysz.
Ja też myślałam, że jestem ciężki przypadek ( w sensie maluszka). A jak widać przy dobrym lekarzu, może będzie dobrze. Wiem, że ja ciągle to może piszę, ale już się tyle od dziewczyn naczytałam, że nie najważniejsze, żeby się udało, ale żeby potem było wszystko dobrze.
Mam banana na buzi i się cieszę, ale na razie nic nie planuję ( nie chcę zapeszać). Mój m. zaś wprost przeciwnie. Mi niby nie kazał planować, a już wymyśla, że zamówi indyka od kumpla, bo to mięsko swojskie i zdrowe dla mnie, że w lutym ( a mamy dopiero grudzień) zamówi brojlery kurczaków i swojskie będzie hodować dla mnie ... nio... tiaaa... w ogóle mój kochany m. nie planuje :-)
Ja też myślałam, że jestem ciężki przypadek ( w sensie maluszka). A jak widać przy dobrym lekarzu, może będzie dobrze. Wiem, że ja ciągle to może piszę, ale już się tyle od dziewczyn naczytałam, że nie najważniejsze, żeby się udało, ale żeby potem było wszystko dobrze.
Mam banana na buzi i się cieszę, ale na razie nic nie planuję ( nie chcę zapeszać). Mój m. zaś wprost przeciwnie. Mi niby nie kazał planować, a już wymyśla, że zamówi indyka od kumpla, bo to mięsko swojskie i zdrowe dla mnie, że w lutym ( a mamy dopiero grudzień) zamówi brojlery kurczaków i swojskie będzie hodować dla mnie ... nio... tiaaa... w ogóle mój kochany m. nie planuje :-)
Lawendowy Sen nie martw się to na pewno nic poważnego i będziesz zdrowa jak rybka a my to tak bardzo lubimy się tak razem pomęczyć, więc nie dawaj się żadnym choróbskom! nie trzymam kciuków bo nie lubisz, za to coś ładnego zagram i potańczę z moim króliczkiem aby lekarz jutro dał Ci dobrą informacje :-)
Kinga mam nadzieje,że Twój M nie wpadnie na pomyśl, aby własnego królika wyhodować gratuluje Ci bardzo i rozumiem, że trzeba dobrze jeść, ale mi na prawdę szkoda tych zwierząt ... sorry,że tak piszę ale takie to smutne,że z jednej strony radość, a z drugiej ... dbajcie o te zwierzaczki
Kinga_1
Gotadora - ja niestety nie mam takich skrupułów, bo byłabym hipokrytką. W końcu buty ze skóry się też nosi ( ze zwierzaków). A te zwierzaki nie żyją gdzieś tam w dziczy, lecz są po to hodowane.
kwiatuszekq20
Milia trzymam kciuki jutro
reklama
lawendowy_sen
Dobranoc babeczki.
Dobrej nocy Wam życzę.
Dobrej nocy Wam życzę.
Podziel się: