reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy_sen - dzięki. Ale chyba już nie będę kombinować ze zmianami jak na razie. Widziałam, że te Twoje witaminki mają dodatkowy skład, którego w moich nie ma. Np. Omega-3, 50%DHA, B3, no i molibden. Co ma być to będzie. A parę dni używania dodatkowych witamin i tak by nic nie zmieniło. Femibion już biorę jakiś czas.

A odnośnie leżenia po transferze to ja tym razem leżałam aż pół godziny ( po transferze przewieziono mnie na łóżku i nie kazano się mocno ruszać), tzn. po 10 minutach mogłam się przejść na siusiu, a potem zaś dalej leżeć musiałam. Poprzednio leżałam przez parę minut i już siusiu i już do widzenia.

Gotadora, biorę witaminki i CO Q10.
Jadłam orzechy brazylijskie, morele suszone, masło orzechowe. Teraz mam wolne od orzechów, bo niedługo w drzwi się nie zmieszczę:-), ale zacznę je znowu jeść na potęgę przed kolejną próbą.

reklama
Kochane a czy któraś z Was miała badanie "detekcja poliformizmu w genie MTHFR". U mnie stwierdzono - geotyp homozygotyczny c/c w genie kodującym enzym reduktazę metylenotetrahydrofolianu ( MTHFR). oraz dopisek że w populacji polskiej występuje 52% pacjentów homozygotycznych C/C.
Zastanawiam się czy to nie ma wpływu na efety moich starań...Lekarz tym się nie przejął a ja dalej szukam przyczyny....

cholercia znalazłam .....oraz występowaniem zaburzeń rozwoju cewy nerwowej u płodów (rozszczep kręgosłupa) czy poronień. A lekarz wogóle się tym nie przejął....chyba wpadam w histerię

mi kochana wyszlo to samo i od razu dostalam kwas foliowy wyzsza dawke na recepte acidum folicum richter 5 mg

Do góry