reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kinga- dziękuję :-) no witaminki dla ciężarówek to biorę od 2 lat ;-) dziś się umawiam na wizytkę to zapytam czy nie powinnam brać dupka, bo troche mnie to stresuje ze nic nie biorę
no i dzis mamy wynik kariotypu i mam stresika, no kto wiedzial ze będzie wpadka...

reklama
ja biorę bardzo dużo luteiny do tej pory biorę 3*2 doustnie i 3*4 do c... Nawet się zastanawiałam nad tym czy nie za dużo, może zapytam się na następnym usg.

Ja tez tyle biorę. Od najbliższej soboty zaczynam zmniejszać. Będę miała 3x1 podjęzykowej i 3x3 dowcipnej. Bardzo powoli trzeba odstawiać te leki bo można wywołać coś złego.

olamakota , tule Ci mocno!!!!! bardzo mi smutno,ze bable nie zostaly z mamusia:-(Podoba mi sie jednak Twoja silna postawa. Walcz, bo na koncu tej drogi jest wielka radosc i szczescie.

Hej, napiszcie prosze jak wyglada przygotowanie do transferu zamrozonych zarodkow? Czy hormony powinnam zaczac w pierwszy dzien cyklu?

pełna_nadziei83 - trzymam mocno kciuk za wyniki kariotypu &&&&&&&&&&

Ja mam mieć też dopiero w tym tygodniu wyniki kariotypu, a już w tym zaczynam stymulację, bo mi się poprzesuwało. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok z moimi też. Co wynik to stres czy wszystko będzie dobrze. Ale z drugiej strony to chyba nikt nie jest tak dokładnie przebadany w różnych kierunkach jak dziewczyny z tego forum :-D To też jakiś pozytyw.

reklama
Ale moze wiecie jak najlepiej sie przygotowac, nie wiem czy moge tak ufac tym lekarzom, chce zeby w koncu sie udalo. Moze macie jakies dobre rady ktore by mi sie przydaly,

Do góry