reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Witam nową staraczkę.

Magdalena_wawa ty dzisiaj testujesz? Koniecznie napisz co i jak!!

Witam babeczki. Ale dzisiaj paskudny dzień. Zimno i paskudnie. Po wczorajszym dniu w pracy spina mi się brzuch. Trzeba o zwolnieniu pomyśleć.

Ja z leków to biorę estrofem i luteinę. W szczytowym momencie miałam 3x8 dowcipnej. Jak poszłam do lekarza marudzić, że mam podrażnienia to powiedział mi, że miał pacjentkę, która brała 36tabletek dziennie. Masakra. A na podrażnienia znalazł mi lekarz sposób. Mydełko Plivafem F (nie B) i maść clotrimazol. Baaaaardzo pomaga.

reklama
Hej Dziewczyny

Hola bardzo sie ciesze twoja pozytywna betka - oby rosla jak szalona:)

Roxii ty mi wypoczywaj - wierze ze to jest twoj szczesliwy czas:)

Trzymam kciuki za reszte stymulujacych, testujacych i zaciazonych.

Ja wczoraj mialam punkcje ale niestety zostalam przestymulowana wiec transferu w tym miesiacu nie bedzie... peka mi serduszko a jeszcze bardziej brzuch mnie boli czuje sie paskudnie nie moge nawet sie przeturlac na drugi bok w lozku...

Chcialam wam zyczyc wszystkiego dobrego, ja narazie uciekam bo nie chce wam tu psuc statystyk - widac jakas pechowa jestem a moglabym zla passe rozpoczac.... trzymajcie sie - kciukasy zacisnite...

Zuzia nie gadaj bzdur i zostawaj. Będziesz w grudniu testować. Pewnie zaliczyłaś hiperkę. Mam wrażenie, że lekarze nie liczą się z tym, że może za dużo tych hormonów dają.

magdalena trzymam za werkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuzia Marcysiowa ma rację :" nie gadaj głupot". Po to tu jestemy żebyś sie mogła wyżalić:tak:

Zuziu kochana rozumiem że jesteś rozczarowana że nie masz teraz transferu ale jeśli masz hiperke to lepiej żeby organizm sie trochę zregenerował zanim zagoszczą w nim twoje szkraby:-). Będzie dobrze, zobaczysz:tak:!!!!!! Będziesz miec prezent na mikołaja albo na święta:-)

Zuzia, no, na kolano i po dupsku dostaniesz ;-), co Ty wygadujesz. Tyle ile masz zalu na sercu, tyle wylej go na forum. My tutaj jestesmy po to,zeby sie tez wspierac. Teraz glowa do gory. Nie jest dramatycznie!!!! Masz babelki, tylko musisz troche na nie poczekac. Niech organizm sobie teraz odpocznie i dojdzie do rownowagi by wkrotce moc w pelni sil przyjac mrozaczki. :-)

Fusun a co u Ciebie??? jak było na wizycie???

Cześć dziewczyny. Gratuluję Ci Hola. Wierzę, że Ci się uda.
A u mnie nic ciekawego w sumie... Byłam na wizycie po nieudanym invitro. Tak jak mówiłaś - konkretnych odpowiedzi nie uzyskałam, ale i tak jakoś bardzo ufam doktorkowi K. Nie podjęliśmy póki co żadnej decyzji bo nie mamy pieniędzy, ale jeżeli będziemy jeszcze raz podchodzić to jednak znowu w Invimedzie. Doktor mówił, że wszystko u nas było dobrze i że możemy mówić o zwyczajnym pechu. I że fajnie by było żeby invitro udawało się każdemu za pierwszym razem, ale tak niestety nie jest. Najwcześniej mogę się znowu stymulować w styczniu. Dostałam receptę na antki. Jak się zdecydujemy to mam w 1 d.c. zacząć brać i umówić się na wizytę wtedy.

Pozdrawiam wszystkie staraczki i zaciążone:-)

Fusun trzymam kciuki żebyś jakoś zorganizowała kasę i żebyście spróbowali ponownie. wiem co znaczy porażka i brak kasy:-(. starsznie to przykre. no chyba że poczekacie do lipca i spróbujecie wykorzystać nfz. moze wreszcie sie ruszy i zaczną to dofinansowanie. tak czy inaczej nie trac nadziei że zostaniesz mamą. na pewno zostaniesz i to juz niedługo.:tak:

Cześć dziewczyny! U mnie niestety się NIE UDAŁO :(((( Beta <0.1 Jest mi strasznie źle. Nie mam mrozaczków i pieniążków na nowe podejście w tym momencie. No nic trzeba się podnieść i walczyć dalej - nie poddam się.
Życzę Wam wszystkim powodzenia, będę za was trzymać kciuki

reklama
Miłego i owocnego dnia dla Was, Babeczki.
Listopad nie musi być smutny.

74714_519641618047546_131313097_n.jpg

Do góry