reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj IMSI życze Wam powodzenia
biggrin.gif

jeju ale tutaj sympatycznie :) dzieki za mile przywitanie i za słowa otuchy. Dzisiaj jak sie dowiedzialem swiat mi sie zawalil ale jezeli jest szansa (przed bankiem nasienia) to napewno do skutku bedziemy próbować... Roxxii widze ze tez jestes z UK , nie wiesz moze czy tutaj mozna zrobic Histeroskopie np w Londynie w jakiejs polskiej klinice? Pewnie zona bedzie musiala byc czesciej niz ja w klinice? Ja chyba bede tylko potrzebny do poboru nasienia? Jak wyglada taki pobór czy to tak samo jak przy badaniu nasienia? Czy oni inaczej to pobieraja?

Koszt calego pakietu IMSI wraz z dodatkowymi rzeczami to okolo 12-14 tysiecy zl prawda?

Ostatnia edycja:
Hei IMSI . Nam dawali 30proc szans ze transfer z mrozaczkow sie uda i poki co mamy 2 babelki w brzuszku. Czyli szanse sa :-). Ja podchodzilam w klinice w oxfordzie i tu robia wszystkie badania nawet te na zlecenie innych klinik. Pewnie i w Lonku znajdziesz wiele klinik ktore zrobia wam badania.

IMSI witaj na naszym forum - widze ze dziewczyny juz ci duzo odpisaly - a ja w sumie mam pytanko bo piszesz ze mieszkacie w UK - a nie mysleliscie zeby tutaj podchodzic - tutaj sa pierwsze dwie proby (+mrozaczki) za darmo no i wszystkie wizyty i badania tak samo. Trzeba isc do GP powiedziec najlepiej ze dlugo sie staracie zrobiliscie juz badania i opowiedziec w czym jest problem wtedy od razu powinni was skierowac do kliniki badania nieplodnosci... my tak zrobilismy - chcielismy z poczatku probowac w Polsce ale dojazdy, platne wizyty i invitro i samo to bieganie, marnowanie urlopu by nas wykonczylo wiec zdecydowalismy sie podchodzic tutaj za darmo - stwierdzilismy ze jak sie nie uda tutaj to potem bedziemy probowac platne...

reklama
Cześć dziewczyny i chłopaku:-)
Czytam Was codziennie. Cieszę się Waszymi radościami i przykro mi z powodu niepowodzeń.
Jesteśmy z mężem umówieni na wizytę do dr K. na omówienie niepowodzenia. Potem chcemy spróbować jeszcze jednego podejścia. Nie zdecydowaliśmy jeszcze w której klinice. Gotadora, Ty jesteś zdecydowana na Ivictę? Ja wierzę, że oni technologicznie są dobrzy,ale przeraża mnie u nich to wieczne oczekiwanie, spóźnienia lekarzy (chodziłam tam prywatnie do ginekologa, do pewnego momentu prowadziłam u nich ciążę,ale to było nie do zniesienia - wyczekiwanie pod gabinetem, niemożność zaplanowania czegokolwiek w tym dniu, w którym się do nich szło, nigdy nie wiedziałam o której godzinie stamtąd wyjdę - masakra.... Potem chodziłam tam jeszcze do endokrynologa - ta sama historia. Znudziło mi się) W porównaniu do nich, to Invimed jest rewelacyjny. No ale nie to jest najważniejsze w przypadku In vitro. Gotadora i inne dziewczyny, które podchodzą w Gdańsku w Invikcie: co Was przekonuje do tej właśnie kliniki? Pomóżcie mi podjąć decyzję, proszę...:-)

Życzę wszystkim miłego dnia

Do góry