Witaj trzcinka79 powiem Ci, że ja też najpierw tylko czytałam ale postanowiłam napisać i jest to wyjątkowe forum. Nie ma tu wychwalania jednej kliniki ( na forach danych klinik tak jest, że złego słowa napisać nie można). piszemy tu o pozytywach i negatywach i to mi się podoba. A najważniejsze jest tutaj wsparcie i zawsze dostaniesz odpowiedź na pytanie :-) Dziewczyny fajnie, że jesteście :-)
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
witaj trzcinka79, życzę Tobie, aby udało się za pierwszym razem abyś nie musiała wykorzystywać tych 6 podejść
hej trzcinka79 witaj u nas:-) czy 79 to twoj rocznik???? bo jak tak to jestesmy w tym samym wieku
No i ja tez mieszkam w UK ale pewnie daleko od ciebe bo w oich rejonach sponsoruja tylko jedno swieze podejscie (niestety), a;e masz racje przynajmniej o finanse mozesz myc spokojna. Powodzenia
No i ja tez mieszkam w UK ale pewnie daleko od ciebe bo w oich rejonach sponsoruja tylko jedno swieze podejscie (niestety), a;e masz racje przynajmniej o finanse mozesz myc spokojna. Powodzenia
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczęta w ten piękny sobotni poranek:-). Witaj Trzcinka:-)będzie dobrze a to że w to wierzysz tylko powieksza Twoje szanse na powodzenie. ty masz transfer we wtorek a ja we wtorek biopsje piersi a najprawdopobniej w środę crio:-). będziemy razem wyczekiwać efektów. będzie dobrze.
KrólowaFal - ale Ci dobrze
, ja miałam niemal nieprzespaną noc, mam koszmarną sąsiadkę nade mną, która wiedzie nocne życie i zazwyczaj ma gdzieś,że mieszkają tu inni ludzie, o 2:30 poprosiłam ją sms czy mogłaby choć trochę ściszyć tv... ( zazwyczaj szyje po nocach)
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hej dziewczęta.
Chciałam Wam życzyć miłego dnia. Korzystajcie ze spacerów, bo to prawdopodobnie ostatni taki ciepły weekend w roku.
A potem to już tylko śnieg ma spaść.
Każdej z Was życzę wygranej walki o wymarzony cel.
Chciałam Wam życzyć miłego dnia. Korzystajcie ze spacerów, bo to prawdopodobnie ostatni taki ciepły weekend w roku.
A potem to już tylko śnieg ma spaść.
Każdej z Was życzę wygranej walki o wymarzony cel.
Podziel się: