reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

hej ho. ale tu dziś pusto:szok:. hi hi żartowałam wcale się nie dziwie . piękny był to dzionek. ja dziś umyłam wszystkie okna i troszeczkę pogrzebałam w ogródku bo przecież od środy nie będę już mogła;-):-D.

reklama
hola rzeczywiście pusto dziś na forum :-), ale Ty pracowita jesteś, ja dzisiaj nic nie zrobiłam bo miałam lenia jak nigdy. Jutro ma być też piękna pogoda, jedziemy z mężem na spacerek na starówkę w Gdańsku bo już kupę czasu nie byliśmy.

[h=5]

[/h][h=5]Redakcja "Rozmów w toku" szuka kobiet, które obecnie są w ciąży dzięki metodzie in vitro. Chcą porozmawiać o emocjach, które towarzyszą kobietom podczas prób, o tym jak radziły sobie, kiedy okazywało się, że jednak nie tym razem, o euforii, kiedy się udało. Jak teraz w trakcie ciąży muszą o siebie dbać - o strachu przeplatanym z radością. Oraz o tym czy w ogóle łatwo jest mówić o in vitro.
Rozmowa jest niezobowiązująca i anonimowa. Być może znajdą się Panie, które zdecydują się na udział w programie. Zainteresowane Panie proszone są o kontakt na adres m.podeszwa@tvn.pl w treści wpisując imię, wiek oraz nr kontaktowy.

A jeśli znacie kogoś, komu warto tę informację udostępnić, udostępnijcie ją.
[/h]

Madzialenak, właśnie przed chwilą czytałam to na fb.
Moim zdaniem rozmowy w toku zeszły totalnie na psy. Czasem zastanawiam się, skąd oni biorą ludzi tam biorących udział. Żenada.
A to akurat jest ważny temat i ciągle niezrozumiały przez społeczeństwo. I chyba nie do rozmów w toku.

hejka. co do rozmów w toku to też mam wrażenie że zrobił się toh program o"d-e marynie". niby zdarza się ze mówią o rzeczach ważnych ale nawet wtedy jakieś to sztuczne i wyreżyserowane :baffled:. choć z drugiej strony chyba to dużo ludzi ogląda:confused:. sama nie wiem .... jeśli sie którach z naszych invcieżaróweczek zdecyduje to chętnie obejrzę:-).

Pogodnej i spokojnej niedzieli wszystkim życzę:happy:.

Ja dziewczyny mam to samo wrażenie, że "Rozmowy w toku" stały się programem II kategorii. Kiedyś program cechował się większą rzetelnością i powadgą. Teraz mam wrażenie, jest bardziej programem rozrywkowym. Nie chciałabym aby tak ważny temat jak inv był potraktowany niepoważnie.

Życzę Wam udanej niedzieli. Korzystajcie z ostatnich promieni słonczych tej jesieni.

Idę właśnie na śniadanko. No może kawusię zastąpię herbatką, ale rogalika nie odmówię:-D

227463_455196194522152_1409742545_n.jpg

hej dziewczyny! dochodze powoli do siebie ale jest ciężko... zaczelam na szczescie studia i tam tylko zapominam chwilowo o In vitro..ale to niestety co drugi weekend. W pracy sie nie da po kilka dziewczyn w ciązy dookola..
witam trzcinska :) w jakim rejonie UK mieszkasz ze tyle prob refundują? dziwi mnie tylko ze posiadanie dziecka w z pierwszego zwiazku jednej osoby eliminuje pare.. moj M ma nastolenie dziecko z i malzenstwa i nie wyobrazam sobie dlaczego to mialo by pozbawiac szansy rodzicielstwa mnie... no ale ja juz mieszkam w Polsce, tu za to trzeba fortune wydac na i tak nie pewny sukces :(
Dziewczyny prosze poradzcie.. dostalam kilka dni po testowaniu @ i bylo wyjatkowo dluzsze.. kilka dni plamienia brązowego później :( przepraszam za taka szczerosc ale martwi mnie to.. czy to nic zlego? moze tak jest po odstawieniu tych wszystkich leków. Strasznie boje sie histeroskopii, panicznie tak ze nie wiem czy nie zrezygnuje .. Boje sie ze cos mi uszkodzą :( i dalsze proby in vitro... nie wiem co robic. Badania immunologiczne w tym tygodniu bede robic wiec moze wyniki cos wyjasnia :( Myslalam zeby namowic mojego lekarza albo nawet profesora zeby podchodzic krotkim protokolem juz w grudniu.. krotki u mnie dal lepsze efekty ale nie wiem czy to nie bedzie za szybko .. z drugiej strony czekanie do stycznia to cala wiecznosc dla mnie :-( Jak kiedys ten dramat sie skonczy to nie wiem co zrobie ze szczescia! tylko nie wiem czy predzej psychicznie nie wykituje :zawstydzona/y:
Ale bliźniaków duzo ostatnio sie narobilo :) bedzie dwa razy wiecej maluszkow z tego forum juz wiosną :)
Sciskam was!

aduś trzymaj się, a na badanie trzeba iść skoro ma pomóc, jest ryzykowane, ale niestety musimy lekarzom zaufać, bo samemu niektórych rzeczy nie da się zrobić. Trzymam kciuki.

trzcinka witam na formu :)

elala przygotowujesz się na jutro? Ja troszkę się obawiam, ale i jestem ciekawa co mi lekarz powie. Ja mam badanie o 11, wcześniej do wampirry muszę się udać. A TY?

reklama
retiolandia, Tobie mówili że to badanie jest ryzykowne? zaczynam sie bać coraz bardziej, ale czytałam na tym forum nawet, że dużo dziewczyn miało histero i nie ma się czego bać...

Do góry