reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

witaj Ania najlepiej zadzwoń do swojego lekarza może ci luteinę zwiększy... któraś z dziewczyn miała plamienia a mimo to wszystko było ok.

Moroni super wynik wzrosło 3 krotnie w 3 doby jest ok

reklama
Witaj Ania :-)
czytałam o plamieniach i że tak się zdarza , pozatym mój doktor mówił,że tak może być, więc nie powinnaś się tym martwić

Moroni - gratulacje - piękna beta!!!

Fusun :-)

rano tak się nienajlepiej czułam, ciężko mi było nawet chodzić tak jakoś bolało mnie jakby z tyłu w okolicach krzyża, ale przeszło, pozatym to raczej ok :-)

a jak Ty się czujesz?

aa beta ... myślę,że szybciej zrobie, nabieram na to odwagi ...

Dobrze i zastanawiam się czy to dobrze... Przez to,że żaden z zarodków pozostawionych w klinice nie dotrwał do mrożenia tak sobię myślę, że te we mnie też już przestały się rozwijać... Bardzo się martwię. Będziesz testować szybciej? Jaka Beta moze być wynikiem podanego Choragonu? Jednocyfrowa czy 20, 30?

Fusun czytałam wcześniej na naszym forum posty dziewczyn, którym właśnie te w brzuszku zarodki się rozgościły, no gdzie im by było lepiej, jak nie u mamy w brzuszku, nie martw się
yes2.gif

co do choragonu to nie wiem, nie potrafie odpowiedzieć, czytałam,że do 10 dni może utrzymać się w organizmie, dlatego test jest najbardziej wiarygodny później

Powiem Ci, że to uczucie w okolicach krzyża to ja też mam. Tylko niby co by to miało być? Ja wszelkie dolegliwości zwalam na stymulację. W końcu to nie było normalne wstrzykiwać sobie to wszystko i organizm może się jakoś broni?

reklama
Do góry