reklama
Fusun
Fanka BB :)
Ania32 witaj:-)
Gotadora jak się czujesz? Coś nowego? Będziesz czekać z Betą do 22.10 czy robisz szybciej?
Gotadora jak się czujesz? Coś nowego? Będziesz czekać z Betą do 22.10 czy robisz szybciej?
Fusun :-)
rano tak się nienajlepiej czułam, ciężko mi było nawet chodzić tak jakoś bolało mnie jakby z tyłu w okolicach krzyża, ale przeszło, pozatym to raczej ok :-)
a jak Ty się czujesz?
aa beta ... myślę,że szybciej zrobie, nabieram na to odwagi ...
rano tak się nienajlepiej czułam, ciężko mi było nawet chodzić tak jakoś bolało mnie jakby z tyłu w okolicach krzyża, ale przeszło, pozatym to raczej ok :-)
a jak Ty się czujesz?
aa beta ... myślę,że szybciej zrobie, nabieram na to odwagi ...
Fusun
Dobrze i zastanawiam się czy to dobrze... Przez to,że żaden z zarodków pozostawionych w klinice nie dotrwał do mrożenia tak sobię myślę, że te we mnie też już przestały się rozwijać... Bardzo się martwię. Będziesz testować szybciej? Jaka Beta moze być wynikiem podanego Choragonu? Jednocyfrowa czy 20, 30?
Fusun czytałam wcześniej na naszym forum posty dziewczyn, którym właśnie te w brzuszku zarodki się rozgościły, no gdzie im by było lepiej, jak nie u mamy w brzuszku, nie martw się
co do choragonu to nie wiem, nie potrafie odpowiedzieć, czytałam,że do 10 dni może utrzymać się w organizmie, dlatego test jest najbardziej wiarygodny później
co do choragonu to nie wiem, nie potrafie odpowiedzieć, czytałam,że do 10 dni może utrzymać się w organizmie, dlatego test jest najbardziej wiarygodny później
Fusun
Ehhhh Gotadora... Napisałaś, że zatestujesz szybciej. Nie zauważyłam. A kiedy? Dziewczyny tu testują dużo szybciej niż my... W poniedziałek? Wtorek?
Fusun
Powiem Ci, że to uczucie w okolicach krzyża to ja też mam. Tylko niby co by to miało być? Ja wszelkie dolegliwości zwalam na stymulację. W końcu to nie było normalne wstrzykiwać sobie to wszystko i organizm może się jakoś broni?
reklama
Fusun
Aha i jeszcze jedna rzecz. Choragon wstrzykiwałam 3.10 a wiec jutro mija 10 dni:-) To może zrobię w poniedziałek betę...
Podziel się: