Witajcie pamiętacie mnie jeszcze? Nie udzielam się bo czekam na wyniki kariotypów. Odebrałam AMH i mam 3,4. Czy to nie za dużo? Dziwi mnie jedno, wcześniej na usg miałam po 5 pęcherzyków antralnych a ostatnio było ich 20 na prawym i trochę mniej na lewym. Czy to może być po stymulacji? Miałyscie tak? i to AMH podwyższone wskazywałoby na PCO :-(
Elcia, Królowa fal gratuluję Wam dziewczyny :-)
Wszystkim, którym ten raz się nie udał - trzeba wierzyć, szukać przyczyny i iść dalej.
Dziewczyny czy te leki o których piszecie clexane i encorton są bez recepty i czy można je ot tak sobie podać bez wiedzy lekarza?
I kolejne pytanie, oj pytań do Was to ja mam sporo czy aby przystąpić do takiego programu np 2+1 to nie trzeba mieć dobrych wyników nasienia i AMH? Słyszałam, że wymogi mają spore.
Elcia, Królowa fal gratuluję Wam dziewczyny :-)
Wszystkim, którym ten raz się nie udał - trzeba wierzyć, szukać przyczyny i iść dalej.
Dziewczyny czy te leki o których piszecie clexane i encorton są bez recepty i czy można je ot tak sobie podać bez wiedzy lekarza?
I kolejne pytanie, oj pytań do Was to ja mam sporo czy aby przystąpić do takiego programu np 2+1 to nie trzeba mieć dobrych wyników nasienia i AMH? Słyszałam, że wymogi mają spore.