reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Elcia, królowaFal super wieści, gratuluję:-)

niuśka przykro mi kochana, ale nie poddawaj się....

co do clexane i encortonu to też dostałam po punkcji ale na pierwszym usg gdzie lekarz stwierdził pęcherzyk ciążowy kazał odstawić.... teraz biorę tylko estrofem i luteinę i femibion.... więc z tymi lekami to zależy chyba od lekarza, ja dostałam chyba dlatego że miałam już 2 nieuane podejścia....

reklama
KrolowaFal, ale ze mnie gapa. Dopiero teraz doczytałam wyniki Twojej bety. Yupiii!!! Moje gratulacje.
Powinnam wysłać Ci znak dymny, bo z Gdańska na Warmię nie aż tak daleko, ale chyba nie dojdzie, bo teraz ciemna noc październikowa.:-)

krolowa fal, elcia - GRATULACJE !!
biggrin.gif

Dzięki laseczki. Jeszcze nie cieszę się tak do końca, bo czekam na 3 weryfikację. Ale jestem dobrej myśli. Za to mój mąż nie wykazał wczoraj ani ani radości. Powiedział, że przed 3 telefonem nie uwierzy i nie będzie się nakręcał.

Elcia a u kogo jesteś? W sensie lekarza.

Lawendowy sen te znaki dymne to i grudniową nocą bym widziała!! Jak się okaże, że się udało to ja Ci je wyśle razem z fluidkami.

W tak w ogóle witam w nowy dzień.

Witajcie- [rpdukujecie w takim tępie, że znów was nie nadrobię:( u mnie ostatnio troszkę problemów osobistych, ale z maleństwem wszystko chyba w porzątku- dziś mam wizytę.

Wszystkim którym się udało- serdeczne gratulacje i życzę udanych i najcudowniejszych 9 miesięcy:)

Tym którym sie coś nie powiodło życze mnóstwo siły i samozaparcia do dalszej walki

Pozdrawiam cieplutko w ten chłodny dzień

reklama
Hola wracjac do gyncentrum. Czytałam ich stronę. Wygląda to zachęcająco. Moje AMH to 0,4:zawstydzona/y:. Stymulowałam się 10 dni, dwa pierwsze po 225 jm menopuru a do końca już było po 400 jm-czyli bardzo dużo. Doszedł jeszcze orgalutren i puregon.
W gamecie przekroczyłam pakiet stymulacyjny i musialam doplacić 1000 zł i całość wyszła mnie 13000 zł.
Ale jak kalkuluję to gdybym zaplaciła te 13 900 plus niech leki będą kosztowały mnie 5000 zł x2 to jest 24 000 a w razie porażki trzecia próba gratis to brzmi zachęcająco....
Z drugiej strony nie chce tak skakac z kilniki do kliniki. W przyszly czwartek mam wizyte w Gamecie i porozmawiam z porf co dalej mysli i pozniej na spokojnie podejmę decyzje.
A powiedz mi jeśli uda się mieć mrozaczki to ta druga trzecia próba nie pochodzi z nich tylko nowa stymulacja, tak?

Życze wszytskim miłego dnia i samych pozytywnych myśli:tak:

Elcia gratuluję:tak:

Do góry