reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

KrolowaFal, mogą być tańce indiańskie, możesz mi znaki dymne wysyłać, co tam chcesz.:-D Oczywiście się śmieje, ale myślę, że wystarczy, jak będziesz o mnie myślała i wysyłała mi pozytywną energię.

Myślenie o Tobie masz jak w banku. Chwilowo mam jazdę bo czekam na tel i nie mogę się doczekać.

Elcia a kiedy robiłaś badanie? Który to u Ciebie dpt?

reklama
Hola: da rade bo jak bierzesz kazda osobno toczesto sa to duze dawki, za duze. Jakas konpleksowa tabletka lepsza. Bierz tez q10. Magnez od transferu....

Elcia no to gratulacje. Czekamy na suwaczek. Ja już po telefonie. W 7dpt mam bete 72,46. Lekarz powiedział, że to bardzo ładnie wygląda i nawet troche się zlitował i troszkę zmniejszył mi luteine do 3x6 dowcipnie i 3x2 podjęzykowo. Do tego 3x1 estrofem. Wyobraźcie sobie, że pytał mnie nawet czy mam jakieś objawy :confused: Nie za wcześnie na to?

Elcia skąd jesteś? Bo widzę, że moje okolice.

Elcia, Krolowafal gratulacje:-)dodajecie otuchy Waszymi betkami.zycze Wam,aby Wasze Malenstwa za 9 miesiecy spojrzaly na Was malutkimi oczkami:-)
moj lekarz jeszcze sie nie odezwal mimo,ze wyslalam 2 sms,ze potrzebuje z nim mozliwie szybkiego kontaktu,bo nie wiem co mam ze soba zrobic.czy wracac do domu czy moze przewidzial dla mnie jakies badania.
Adus wiem to boli strasznie jak sie tak wszyscy chwala.ale maja kim cale szczescie. ja przezywam od wczoraj katusze.za sciana mam tygodniowego noworodka synek brata...

Niuśka trzymaj sie. Ciebie też spotka taka betka. Ja wiem jak boli jak inni się chwalą bo sama też musiałam powalczyć. W między czasie moje 2 kuzynki urodziły i 2 najlepsze psiapsióły. A ja się jeszcze musiałam cieszyć. Teraz chyba moja kolej na szczęście. Na każdą przyjdzie kolej.

Elcia ja podchodzilam w invikcie w gdańsku a ty?

ja też w invicta gdańsk !!!! jestem juz po tel w sobote na usg i znów wyniki niewiem po co? zmiejszyli mi luteinke 3x2 dowcipnie i 3x2 pod język i 3x1 estrofem!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry