reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Aisha - nie przewiduj jeszcze najgorszego scenariusza. Powtorz betke zobaczysz co wyjdzie ale nie poddawajcie sie jeszcze. Rozumiem ze przez to co przeszlas ostatnim razem jestes nastawiona pesymistycznie na maly przyrost betki, ale poczekaj jeszcze. Miejmy nadzieje ze laboratorium sie pomylilo. Bedzie dobrze, musi.

reklama
dziewczyny wchodze i szok .. nie wierze co sie dzieje.. od wczoraj złę wiesci ..memories, aisha, agapl... :((((
to takie niesprawiedliwe...
aisha - az się poplakalam jak przeczytalam twojego posta:((( jestes bardzo silna, podziwiam .. przychodzi mi jedna mozliwosc do glowy, skoro mialas podane dwa zarodki to moze zaczely sie implantowac dwa a drugi przestal...? jest jeszcze nadzieja... Nie ma słów która są w stanie podtryzmać na duchu w takich momentach.. Wiem co czyjesz kochana :( ..Ja z poprzednią ciążą straciłam oba jajowody :( to był taki ból że chciałąm umrzeć bo nie potrafilam z nim sobie poradzic... jak czytam twoją historie to wraca ten ból. i strach że koszmar sie powtózy. Poczekaj na kolejną bete. mooooocno ściskam !
madzielanek - trzymam mooocno kciuki za poniedzialek !!!

Dziewczyny Agapl, Aisha aż się tu poryczałam przed kompem :-:)-:)-(. Aisha choć to tylko szanse, nie pewność, ale są i tego się trzymajmy, że implantowały się dwa i jednemu się nie udało a drugi się zagnieździł. Aisha a co jest powodem niepowodzeń u Was jeśli możesz napisać. My mamy 0% morfologii i też powoli godzę się z myślą że nie jest nam dane mieć biologicznego wspólnego dziecka, eh życie jest ciężkie :no2::no2:

Dziewczyny , ja oczywiście tez się poryczałam. Przykro mi , że tylu dziewczynom się nie udało , a z drugiej strony nawet nie umiem się cieszyć z pozytywnej bety , jest jeszcze przecież tyle niewiadomych. Niby staram się byc pozytywnie nastawina , ale to mi nie wychodzi , przynajmniej nie zawsze. Mam do Was pytanie , czy 19 dpt to nie za wześnie na 1-sze usg?
Klinika zaleca 10-14 dni od pozytywnego wyniku bety , ale mój gin ma wolny termin 19.09. Z góry dzieki za info. Trzymajcie sie dziewzyny , Aisha - nie poddawaj się jeszcze.

Lucy - ja byłam w 21 dpt. I były tylko pącherzyki ciążowe z ciałkiem żółtym. Co prawda wymiarowo ok, ale bąbeli nie było widać. Dopiero na następnym usg były serduszka.
Memories, Agapl - to tak kur....sko niesprawiedliwe :-(
Aisha - wierzę w to że ostał się tylko jeden bąbelek i teraz beta będzie prawidłowo rosła. Trzymamy mocno kciuki za Ciebie &&&

witam, może ten dzień będzie lepszy niż wczorajszy:-). Widzę że będziemy a może nawet "mamy' już dziecko. Powodzenia Kaska31:-). Lucy ja ci niestety z tym usg nie pomogę ale czytała że bicie serduszka zaczyna się około 23 dnia od zapłodnienia. niestety nigdy tego nie doświadczyłam to nie wiem. Co do mnie to wczoraj byłam u gina i plaan jest taki:odpoczynek w tym cyklu (muszą zejść z jajników pozostałe po stymulacji pęcherzyki) i koło 12.10 dzieciaki wracają z zimowiska i zaczynamy zabawę od początku. oby tym razem z lepszym skutkiem:-). mówiłam ginowi o Medrolu, stwierdził że nie ma dowodów na pomoc w zagnieżdżeniu zarodka , ale dostanę encorton, no i tym razem przez świąd którego doświaczyłam będę mieć dupka i luteinę pod język. no to tyle. trochę jestem zła że musze czekać miesiąc ale rozumiem względy medyczne. ale się rozpisałam. miłego dnia wszystkim i samych pozytywnych mysli i wiadomości. Aisha od ciebie przede wszystkim. czekam i cały czas trzymam kciuki.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lilonka - to widze, że jednak 2 serduszka - super ;-)

lucy - możesz iść na USG tylko trzeba pamiętać, że spokojnie może nie być nic widać... a później gin nie ma wolnego terminu??

hola - ja miałam podawany przy Mai encorton - mam nadzieję, ze i u Ciebie zadziała &&&&&&&&&&&&&&

madzialenak - to za poniedzialek &&&&&&&&&&&&&&&&&
rozumiem, że jesteś pochłonięta praca, żeby za dużo nie myśleć :-)

Aisha - poczekaj do kolejnej bety - mam nadzieję, że jednak okaże sie, ze wszystko ok...... :tak:

reklama
Agula - dwa piękne serduszka i dwa bąbele 6,4 i 6,6 mm. Ciekawe jak teraz urosły? We wtorek mam wizytę u gin w przychodni. Liczę na nową fotkę bejbików.

Do góry