reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mandaryna- ale ja myślę, że te badania pomogą Wam rozwiązać problem, że tyle tych zarodków Wam obumarło.....te badania robicie u nich czy gdzie indziej?!?!?

Skierowania na badania mają mi przesłać pocztą i mogę je zrobić gdziekolwiek... chcesz coś doradzić może?
Boże tak bardzo bym chciała, żeby znaleźli przyczynę tego niepowodzenia i tego, że te zarodki wszystkie się zatrzymały w rozwoju i obumarły...

reklama
dziewczyny co sie im nie udalo !!!!! czy mialyscie strasznie rozregulowene miesiaczki po tym in vitro jak sie nie udalo ? ja mam dzis 36 dzien cyklu i dalej nic :/

ja rano zwiekszyla, dawke na 3*3...poki co @ sie nie rozkeca a nawet sie troche zmniejszyla ale mimo to...jakos nie wierze w cuda:(dzieki dziewczyny za cieple slowa:(
Mandarynka ty odstawilas leki?

Minie2011 - ja w takie cuda też nie wierzę. Ja odstawiłam leki. Na dzisiaj przypadał dzień badania betki, ale nawet lekarz powiedział, że nie ma sensu.....
Najgorsze ciągłe w głowie pytanie czy ja w ogóle mam jeszcze szanse?

Mandaryna- nie nie moge Ci nic polecić- pytałam z ciekawości, jak to w ogóle przbiega i z czym to się- tak już baba ze mnie:-D, ale właśnie te 7- dużo. Ja miałam 12 zapłodnionych, zostały 3, ale one odpadały etapami....jakbym miał transfer w 3 dobie to też bym myślała, że mam ich 8.....

manadaryna81-tzrymaj sie kochana i nie zalamuj sie !!!!! zawsze warto jest probwac , ja bede do sameog konca!!!! to twoja pierwsza proba byla ? u mnie niestety bylo to samo , najjpierw plamienia potem@ potem nic dwa dni prawie i potem jakbym normlanie @ dostala :( niestety :( a teraz chce dostac i nie moge :(

sylha - to jak dostanę skierowanie to napiszę na co i może się dowiemy co się z czym?
Jezu dla mnie to w ogóle czarna magia.....
Z lekarzami tylko przez telefon 5 minut porozmawiałam i za dużo to się nie dowiedziałam.....

joweg - tak to była moja pierwsza próba. Przeraziło mnie najbardziej to, że z 7 zarodków podali mi 2, liczyłam na mrożaczki a tu dzień po transferze telefon, że wszystkie obumarły:( :( :(

a w kotrej dobie mialas? ja mialam podane w 3 dobie i powiem ci ze chyba wolalabym poczekac do tej piatej doby dostac dwa najlepsze i reszta co by byla zla to zeby obumarla bo kurcze tak to niby mam mrozaki i w sumie nie wiadomo dalej czy cos z tego bedzie a blastusie maja wieksze szanse tak mysle ale w niemczech gdzie sie lecze nie moga chodowac dluzej niz do 3 doby niesttey :(

reklama
Do góry