reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Minie a moze powinnas isc na Bete . Moze akurat jestes w ciazy a na pewno juz bedzie jakiś poziom i moze musisz teraz leżeć albo uwazac. Moja Tesciowa mówiła mi , ze miała 3 mies krwawienia jak na okres a była w ciazy

reklama
Lola- to taką samą historię miała moja bratowa!!!!3 miesiące normalny okres, potem ją strasznie zaczął brzuch boleć, się wystraszyła, że jakieś zapalenie janików...ależ byłą niespodzianka potem!!!!!!Urodziła kawał zdrowej baby:-D, a tak się obawiali o jej zdrowie, bo bratowa jeszcze w międzyczasie antybiotyki łykała

A ja się dzisiaj o 3 w nocy głodna obudziłam:szok::szok::szok::szok:, ale napiłam się wody i jakoś zasnęłam- masakra z tym moim apetytem!!!!!
tez tak mam:)

mi mi mam pco i po hsg wyszedl mi jeden niedrozny jajowod i mozliwa wrogosc sluzu bo przed owu pleminiki pare dni zyly we mnie a jak juz mialam sluz taki na owu i owu to plemnikow nie bylo bo we krwi asa nie mialam. i mialam 3 IUI ale bez powodzenia. tzn test mi zawsze wychodzil czyli cos sie dzialo ale beta niska i lekarz mowil, ze to musiala byc biochemiczna

bulka6 moze to implantacja:)

Sylha a Ty jak sie dzis czujesz? Boli cię jeszcze gardło? Bo mnie gardło przestało ale mam straszny kaszel i nie wiem jak sobie z nim poradzić . Zrobiłam syrop z cebuli, pije mleko z miodem i czosnkiem. Co jeszcze pomaga ?

Witam dziewczyny

Lola216
Możesz spokojnie zakupić homeopatyczne tabletki do ssania ISLA są na kaszel, chrypę, ból gardła i przede wszystkim ciepłe płyny oraz leżakowanie :)
Ja również byłam przeziębiona na początku ciąży i wyleczyłam się właśnie ciepłymi płynami, islą i wit. C, jak nie będzie przechodzić to internista się kłania ale daj sobie troszkę czasu. :)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny zafasolkowane oraz starające się :)

Lola- ja się czuję dzisiaj dobrze, gardło przeszło- zastosowałam mleko z miodem i czosnkiem- pychotka!!!!!:-D możesz jeszcze herbatkę z miodem i cytryną no i ten syrop z cebuli jest bardzo dobry na kaszel......

Palu- i ty tak nadal masz?!?!?!?!A ile ci się przybrało???Ja dzisiaj o 6 pobódka z głodu- ale znowu oszukałam wodą, którą też piję jak kobyła.

Agulkak- o ty to już niebawem maleństwo będziesz tulić:-D, jak się czujesz?!?!?!?Życzę szczęśliwego rozwiązania!!!!!!

Sylha

Dziękujemy bardzo :)
Teraz to już fantastycznie :), mała szleje na całego aż brzusio skacze. Ale jak pomyślę o pierwszych prawie 4 miesiącach to masakra była, nawet powiedziałam mężowi że to nasze pierwsze i ostatnie dziecko :) ale teraz już zmieniłam zdanie i jak będziemy mogli mieć kolejną dzidzie to oczywiście chcemy :-)
Czas tak szybko leci, mam wrażenie że nie dawno czekałam na betkę a tutaj za chwile królewna na świecie będzie :)

Trzymam za wszystkie kciuki, poczytuję Was cały czas i z zapartym tchem czekam na kolejne dobre wiadomości :)

Pozdrawiam :)

Hej dziewczyny!
Dzis znów miałam wizytę, ale niestety niczego nowego sie niedowiedziałam:no: beta wciąż rośnie, dziś była 1900, ale ciągle jest za mały przyrost jak na prawidłową ciąże. Na usg dalej nic nie widać, nie mogą zanalesc ciąży ani w macicy ani poza nią:sorry2: Już dziś chcieli mi dać ten zastrzyk który ma zachamować rozwój ciąży, ale sie niezgodziłam i powiedzieli że w środę mam znów przyjechać i jak dalej bedzie bez zmian to muszą mi podać ten zastrzyk, bo nie ma na co czekac. Boją sie że w każdej chwili może to pęknąć i spowoduje krwotok a to jest zagrożenie mojego życia. Powiedzieli mi że i tak juz nie ma szans na normalną ciąże, bo w macicy napewno nic nie ma no i hormon przyrasta za wolno... Takze w srodę wszystko się zakończy trochę mi smutno, ale w sumie się cieszę bo mam juz dosć tej niepewności, niech to zakończą skoro nie ma szans i będe się przygotowywała do następnego podejścia prawdopodobnie w czerwcu...

reklama
Roxii- kochana rzeczywiście beta za wolno Ci rośnie i Twoje zdrowie teraz najważniejsze!!!!!Echhh co za barany tam są, że nie mogą znaleźć zarodka?!?!?!?!?Byle Tobie się teraz nic nie stanie!!!!!Trzymaj się dzielnie.

Agulkak- hmmm 26 tydzień i powiadasz leci- ja mam wrażenie,że stoi w miejscu!!!!!Ale myślę, że jak pójdę w piątek na 1 wizytę to potem jakoś szybciej to poleci. A ilu dniowy miałaś podany zarodek?!???

Do góry