Sylha oj wiem jak to jest z tym czekaniem i doszukiwaniem się objawów spokojnie, nieschizuj się bo na tym etapie cięzko ocenić czy się udało czy nie. Niektóre dziewczyny mają niby objawy ciążowe a okazuje się że nic z tego, a niektóre nie czują nic żadnych objawów a dzidzia się ładnie rozwija Takze jak narazie nie sugeruj się niczym i spokojnie czekaj. Kiedy testujesz??
reklama
palu_nr1
Fanka BB :)
joweg trzymam &&& zeby bylo dobrze Jestescie tacy mlodzi ale tyle cierpien za wami:*
Roxii oby wszystko bylo good ale to napewno przez ten progesteron. Gdybys go mialam pewnie by bylo ok..hmm..... oby nic tam fasolce nie zaszkodzilo
Roxii oby wszystko bylo good ale to napewno przez ten progesteron. Gdybys go mialam pewnie by bylo ok..hmm..... oby nic tam fasolce nie zaszkodzilo
JOWEG - mam nadzieje ze wszystko sie ułoży dacie rade, tyle przeszliście. zdrowia dla męża a dla ciebie cierpliwosci i wytrwałości wazne żebyście byli razem. pozdrawiam
ROXII - my jestesmy z tego samego czasu wiec ci napisze że też byłam wystraszona plamieniami, i szybko udałam sie do lekarza swojego i dał mi luteine na powstrzymanie plamienia ale uspokoił mnie że to plamienie to nie od dzidzi tylko nadżerka. Dziś mam wizyte w klinice ale nie jade bojak plamiłam i sie bałam to mieli mnie w d.... kazali czekać, a teraz jak jest ok to chcą sobie statystyke poprawic. a u innego doktorka co sie mą zajął dał lutke i zwolnienie mam wizyte za tydzień 5.03 to bedzie usg i może wtedy pojade do kliniki nie chce mi sie tak jeżdzic non stop. a za tydzien dzidzia bedzie wieksza. nie mam mdłości tylko pobolewał mnie wczesniej brzuch, piersi czasami pobolewaja ale za to te żyłki sie pojawiły na piersiach i brodawki ciemne. mam nadzieje ze wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za mamuśki i przyszłe mamuśki. :-):-):-)
ROXII - my jestesmy z tego samego czasu wiec ci napisze że też byłam wystraszona plamieniami, i szybko udałam sie do lekarza swojego i dał mi luteine na powstrzymanie plamienia ale uspokoił mnie że to plamienie to nie od dzidzi tylko nadżerka. Dziś mam wizyte w klinice ale nie jade bojak plamiłam i sie bałam to mieli mnie w d.... kazali czekać, a teraz jak jest ok to chcą sobie statystyke poprawic. a u innego doktorka co sie mą zajął dał lutke i zwolnienie mam wizyte za tydzień 5.03 to bedzie usg i może wtedy pojade do kliniki nie chce mi sie tak jeżdzic non stop. a za tydzien dzidzia bedzie wieksza. nie mam mdłości tylko pobolewał mnie wczesniej brzuch, piersi czasami pobolewaja ale za to te żyłki sie pojawiły na piersiach i brodawki ciemne. mam nadzieje ze wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za mamuśki i przyszłe mamuśki. :-):-):-)
sylha
mama bliźniakowa
Witam sie raniutko:-)
Sakmi- trzymam kciuki żeby było wszystko OK!!!!!Fajnie, że trafiłaś na lekarza, który CI pomógł, będziesz chciała u niego prowadzić ciążę?
Roxii- w piątek mam jechac na betę a sikańca chcę spróbować w środę i mam majty pełne strachu
Sakmi- trzymam kciuki żeby było wszystko OK!!!!!Fajnie, że trafiłaś na lekarza, który CI pomógł, będziesz chciała u niego prowadzić ciążę?
Roxii- w piątek mam jechac na betę a sikańca chcę spróbować w środę i mam majty pełne strachu
Joweg, bardzo mnie zmartwil Twoj ostatni post :-(zycze duzo zdrowia dla mezusia i jestem dobrej mysli. Jestes silna. Teraz najwazniejsze byc razem ,wkoncu los sie odmieni na lepsze. MUSI!!! trzymam MOCNO, MOCNO kciuki kochana.
Witam cieplutko, dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje pomocy. Znacie może dobrą klinikę ? Przeszukałam pare stron ale cieżko mi podjąć decyzję. Otóż wiemy z mężem że potrzebne nam in vitro i potrzebuje namiarów na dobrą klinikę. Może któraś z Pań mi pomoże, bardzo proszę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
kati-polecam bialystok-jest bardzo duzo pozytywnych opinii.samaleczylam sie w bocianie.jest tam jeszcze artemida i kriobank-znajdziesz w internecie.dziewczyny tez polecaja novum w wa-wie.warto dojezdzac nawet przez polpolski ale byc pod dobra opieka a nie jezdzic po to tylko,zeby wydac kase.wybor dobrej kliniki to podstawa!pytaj jak chcesz cos wiedziec.:-)
Magdusia 31
kati0031 ja polecam Novum- udało mi się właśnie tam za pierwszym razem i polecam, ale wiadomo, że ta klinika ma też negatywne opinie jak każda inna-napisz jeszcze jaki macie problem czy po obu stronach i wogóle.Czy mieliscie inseminacje?Opisz cos o sobie.
Jo.M.
joweg - bardzo Ci współczuję , aż przykro się czyta z czym człowiek musi się borykać. Na szczęście jesteście młodzi i wszystko się dobrze ułoży.
Oczywiście przesyłam Ci życzenia urodzinowe , spóźnione ale szczere. Wszystkiego najlepszego , przede wszystkim dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń:-)
Roxii - Daj znać co po wizycie. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Jeżeli będziesz chciała to ja mam kilka opakowań luteiny i bez problemu mogę Ci wysłać - szkoda , że wcześniej na to nie wpadłam.
Oczywiście przesyłam Ci życzenia urodzinowe , spóźnione ale szczere. Wszystkiego najlepszego , przede wszystkim dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń:-)
Roxii - Daj znać co po wizycie. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Jeżeli będziesz chciała to ja mam kilka opakowań luteiny i bez problemu mogę Ci wysłać - szkoda , że wcześniej na to nie wpadłam.
reklama
hej kochane, dawno sie nie odzywalam, ale to dlatego, ze po prostu za bardzo sobie pewne rzeczy wkrecam i nakrecam itd, wiec wole po prostu narazie sobie milczaco was podczytywac...
oczywiscie zaciskam kciuki za was wszystkie, te stymulujace, te testujace i mamuski! &&&
kochane mam jeszcze pytanko co sie dzialo z wami podczas stymulacji? bolal was brzuch, puchly jajniki? jak np wygladala wasza cera, czy cos sie zmienilo i ogolnie czy dawalyscie rade chodzic do pracy czy mialyscie jakis problem...
bo ja sie zastanawiam co mnie czeka podczas tej stymulacji i wole sie juz nastawic...;-)
oczywiscie zaciskam kciuki za was wszystkie, te stymulujace, te testujace i mamuski! &&&
kochane mam jeszcze pytanko co sie dzialo z wami podczas stymulacji? bolal was brzuch, puchly jajniki? jak np wygladala wasza cera, czy cos sie zmienilo i ogolnie czy dawalyscie rade chodzic do pracy czy mialyscie jakis problem...
bo ja sie zastanawiam co mnie czeka podczas tej stymulacji i wole sie juz nastawic...;-)
Podziel się: