reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kaska, Palu współczuję, jeszcze troszkę i będzie lepiej:tak:

Ja uciekam spać, jutro rano na wizytę, mam stracha jak cholera:baffled: jutro sądny dzień:sorry2:

Roxi...to ja bede z toba jutro duchem i bede myslala o tobie, zeby wszystko okazalo sie dobrze! &&&& od razu jak wrocisz to pisz co tam sie dzieje... o ktorej wizyta?

Roxi-&&&&&&&&&&&& będzie dobrze!!!!! O której masz USG?!?!?No i oczywiście pisz jak tylko będziesz mogła!!!!!!!
Ewelina- gratulację centymetrowego słodziaszka :-)

czesc dziewczyny ja wczoraj po badaniu bhcg - 5.443 a progesteron 15? jak myslicie niby w laboratorium powiedzieli ze ok ale czy nie za mało jednak...
Roxii daj znac bo jestem ciekawa co u ciebie i co tam na usg bo ja tez tak powinnam miec. czekam na wiesci.

sakmi...czy ty dobrze przecinek postawilas? bo 5 z groszem to na pewno za malo:-) nie no podejrzewam, ze to 5 tys...mnie sie wydaje, ze po tygodniu to ok...
ktos podawal wczesniej kalkulator do obliczania, chyba Roxi...sprawdz sobie

reklama
Progesteron
norma w ng/ml​
faza folikularna
0 - 1,13
środek cyklu
0,48- 1,72
faza lutealna
0,95- 21,0
po menopauzie
0 - 1