reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

roxiii-betke zrobilam wtedy jak bylam u lekrza , cala zapalkana siedzialam na fotelu co sie krew oddaje a inne baby w poczekali sie tak na mnie patrzymy ze szok, a potem jak maz zadzwonil po wynik to Pani powiedziala tylko ze niestety sie nie udalo i tyle, nie powiedziala jaka beta byla....

ale wiesz ja jestem jedna na milon to sie mna nie sugeruj :)
Biedna to musiało być straszne, współczuję:-( ehhh no zobaczymy za jakieś 15 min dzwonię:tak:
A pozostałe dziołchy testujące to nie wiem gdzie się podziały:eek:
Ala, sakmi czekamy na Was!!!!!!:-)

reklama
jeszcze pare minutek i sie dowiemy chyba, ze nam nie powiesz:)) sama sie niecierpliwie z tymi waszymi wynikami:))
poczekam jeszcze pare minutek a jak nie to zajrze dopiero wieczorem i obym miala do czytania same dobre wiesci:)

Ostatnia edycja:
ja tez , nawet na moj tak nie wyczekiwalam bo kurcze wiedzialam ze i tal lipa :) roxiii ilo dniowe mailas zarodki ?

ile dni po transferze z mrozakow 3 dniowych beta powinna juz wyjsc =?

Kurcze dziewczyny dajcie znać co i jak , bo siedzę w pracy i skupić się nie mogę a co 3 min stronę odświeżam bo może są jakieś wiadomości;-)

Jestem! I mam dobre wiesci, pani powiedziała że wynik jest pozytywny!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Zapytałam jaki jest wynik to powiedziała ze 47, mi się wydaje że troche mało, ale ona powiedziała że jest wporządku, co o Tym myślicie???:confused: Za tydzien w środę mam przyjechac na powtórkę testu:tak:

reklama
przepieknie:))) gratulacje mamuska:))!!:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
idz w pt na powtorek bety co dwa dni sie patrzy czy ladnie przyrasta.... bo sie zeschizujesz do srody:))

Do góry