reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

roxiii-niechche cie martwic ale u mnie tak samo sie zaczynalo :( wiec teraz badz spokojna i sie nie denerwuj bo to najwazniejsze !!!!!!!!! ja wpadlam w histerpie jak to sie zaczelo i jak widac nie pomoglo mi , wiec spokojnie czekaj , a ja trzymam kciuki zeby bylo okej ,moze to implantacyjne ?

reklama
Roxii czekaj spokojnie na wynik, dwunasta już za parę minutek i wszystko się wyjaśni. Jak już będzie wiadomo, że jesteś w ciąży, konsultacja z lekarzem z pewnością Cię uspokoi.

moondust ma racje zaraz bedzie wiadomo !!!! a jak jestesc w ciazy to dzown do kliniki i lec na konsultacje to napewno ci powiedzia co i jak :)

joweg dzięki za odpowiedź, kurka zmartwiłaś mnie trochę:sorry2: ja w histerię jak narazie nie wpadam czekam do 12 na wynik i zobaczymy. A powiedz mi tez tesciory miałaś pozytywne??? A betę jaka miałaś????

Roxii masz dzwonic po wynik czy masz jechac? juz 12 dawaj jaki wynik:))
Ala, sakmi jak tam? powtorzylyscie test?

Dziewczynki u mnie jest godzina do tyłu, wiec ja mam dopiero 11:sorry2: czyli jeszcze godzina czekania....

Faktycznie u Ciebie inny czas... :) Połóż się zatem wygodnie, poczytaj książkę może jakąś, szybciej czas zleci i zajmiesz czymś myśli :) Już niecała godzina została :)

reklama
u mnie niestety jak zrobilam 9dpt testa to nic nie wyszlo , pod swiatlo tylko , na pierwszy test caly obsikalam i nawet kreska kontrolna nie wyszla :/ i potem zaczelam sie wkurzac ze nic nie wyszlo na tescie ale we wtorek postanowilam nie robic test i potem od rana jak progesteron bralam dopochwowo i potem to najpierw brazowe plamienia , potem histeria i coraz wiecej , caly czas ryczalam i wogole potem zaczelo robic sie czerwone i potem nagle nic :/ nagorsze to to ze nie mialam boli brzucha jak na okres :/ zadzwonil maz do kliniki i kazali nastpenego dnia przyjechac wogole nic potem nie mialam a nic ani brazowego ani czerwonego wogole to myslalam ze oszalaalm i ze wpadlam w histerie ze mi sie to uroilo bo nic nie mialam , i rano jak jechalismy do kliniki to mokro mi sie zrobilo poszlam tam do wc i zalalo mnie przed sama wizyta !!!!! ale bole brzuch dostalam jak na @ doipero w czeartek tak jak mialam dostac i wtedy zaczol mi sie taki prawdziwy okres jak to mowie z tym ze trwal 9 dni a nie 2-3 jak mam normalnie :(

a jak zrobili mie betke to pani powiedziala tylko ze sie nie udalo nie mowila ile :)

Ostatnia edycja:
Do góry