reklama
Bety72
Fanka BB :)
kaska31 spoko jak jest nawet blada to będzie OK. Mówię Ci. Jak zrobisz betę to się przekonasz sama:-) U mnie 12dpt też była blada.
Bety72
Joweg daje Ci czas do poniedziałku :-) W poniedziałek proszę napisać na forum jedną z dwóch wersji:
1 - @ przyszła
2 - byłam u ginekologa i.......
Buziaki :-)
1 - @ przyszła
2 - byłam u ginekologa i.......
Buziaki :-)
kaska31
no wiesz jestem bardzo ciekawa co to bedziekaska31 spoko jak jest nawet blada to będzie OK. Mówię Ci. Jak zrobisz betę to się przekonasz sama:-) U mnie 12dpt też była blada.
Jo.M.
Lilu - No to życzę Ci żeby skarbonka szybko się napełniła i do dzieła. Jeżeli chodzi o 1 wizytę to przynajmniej miesiąc wcześniej radziłabym Ci się umówić. Daj znać którą klinikę wybrałaś.
Magdusia - Cudna wiadomość , cieszę się że Ci się udało :-). Nie wiem czemu ale czułam , że właśnie Tobie się uda.
kaska31 - Nie poddawaj się jeszcze. Zrób jutro bete. Trzymam kciuki.
Aisha - Odezwij się , co słychać.
Magdusia - Cudna wiadomość , cieszę się że Ci się udało :-). Nie wiem czemu ale czułam , że właśnie Tobie się uda.
kaska31 - Nie poddawaj się jeszcze. Zrób jutro bete. Trzymam kciuki.
Aisha - Odezwij się , co słychać.
Bety72
kaska31 ja Ci powiem jak to będzie :-) Beta będzie trzy cyfrowa.:-)
kaska31
w srode rano mam na pobranie krwi niewiem tylko kiedy bedzie wynik bo bedac 3 lata temu w ciazy po ivf to mocz zawozilam i popoludniu dzwonili a teraz niemama pojecia chyba tez beda dzwonic. napewno dam znac co i jak.kaska31 ja Ci powiem jak to będzie :-) Beta będzie trzy cyfrowa.:-)
reklama
kaska31
dziewczyny a progesteron niema wplywu na test? i biore jeszcze progynova tez jakis hormon. moze przez to jest powodem tej jasnej kreski a nie ciaza.
Podziel się: