sakmi1 - w novum. Nie wiem, czy będę miała usg. Miałam w środę, wszystko było ok. Przy pierwszym transferze miałam usg przed, ale wtedy trzeba było zobaczyć jak z jajnikami. No i sam transfer miałam pod kontrolą usg. Odezwę się jutro po i dam znać jak było przy krio. Jak w poniedziałek, to też szybciutko. Powodzenia
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ach Agnieszko - znam bol. sama po 6 ICSI.... witaj na forum
Bety72
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Jak dzisiejsze samopoczucie u Was? Ja dzisiaj jakaś szczęśliwa jestem :-) Muszę te uczucie dobrze pielęgnować bo w ostatnich dniach huśtawka nastrojów jest niezła. Coraz bardziej nie mogę się doczekać tej szczęśliwej 13-stki :-) Trzymajcie się i niech mój nastrój udzieli się Wam wszystkim.
Jak dzisiejsze samopoczucie u Was? Ja dzisiaj jakaś szczęśliwa jestem :-) Muszę te uczucie dobrze pielęgnować bo w ostatnich dniach huśtawka nastrojów jest niezła. Coraz bardziej nie mogę się doczekać tej szczęśliwej 13-stki :-) Trzymajcie się i niech mój nastrój udzieli się Wam wszystkim.
Witajcie kobietki! :-) Przeczytałam dopiero parę postów, zaraz patrzę dalej, ale chciałabym zadawać Wam pytanie. Co myślicie o zabiegu in vitro w przypadku samotnej kobiety? Uważacie że to nieetyczne albo mija się z celem?
Zapraszam do śmiałego wyrażania zdania.
Całuję i trzymam kciuki za Was!
Zapraszam do śmiałego wyrażania zdania.
Całuję i trzymam kciuki za Was!
Bety72
Witaj tarji
Co do Twojego pytania to uważam, że jeżeli kobieta jest w stanie zapewnić swojemu dziecku godne życie, dając mu bezgraniczną miłość to tak.Wszystko też zależy od rodzaju samotności tzn czy jest to samotność egoistyczna czy po prostu w danym momencie nie znalazła nikogo godnego zaufania. Nie może myśleć, że całe życie będzie sama tylko z dzieckiem. Powinna być optymistycznie nastawiona do przyszłośći i być otwarta na ewentualny związek. To jest oczywiście moje zdanie i broń boże nie potępiam takich osób bo ich po prostu nie znam ani ich sytuacji.
Pozdrawiam
Co do Twojego pytania to uważam, że jeżeli kobieta jest w stanie zapewnić swojemu dziecku godne życie, dając mu bezgraniczną miłość to tak.Wszystko też zależy od rodzaju samotności tzn czy jest to samotność egoistyczna czy po prostu w danym momencie nie znalazła nikogo godnego zaufania. Nie może myśleć, że całe życie będzie sama tylko z dzieckiem. Powinna być optymistycznie nastawiona do przyszłośći i być otwarta na ewentualny związek. To jest oczywiście moje zdanie i broń boże nie potępiam takich osób bo ich po prostu nie znam ani ich sytuacji.
Pozdrawiam
Witaj tarji
Pozdrawiam
Dziękuję Bety za odpowiedź. ;-)
Tak. Kobieta miałaby odpowiednie warunki, by dziecko miało okazję do rozwijania się i miało jak najlepiej. Hm... W żadnym razie, dziecko to nie żaden kaprys. Tylko czy istnieje metoda in-vitro dla samotnych?
Bety72
Dziękuję Ci, Bety, ogromnie. Jeszcze nie miałam czasu przejrzeć stron klinik, ale słyszałam, że Novum jest najlepsza.
reklama
Bety72
traji wiesz co ja też szukałam dobrej ale w miarę najbliżej i powiem Ci, że jestem BARDZO zadowolona z Invimed Wrocław. Świetna obsługa, podejście indywidualne do pacjenta. Lekarz prowadzi Cię przez cały czas i na wszystkich zabiegach jest i sam je przeprowadza. Także mimo tego, że nie wiem jaki będzie końcowy efekt to i tak jestem bardzo zadowolona.
Podziel się: