reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

sakmi1 - w novum. Nie wiem, czy będę miała usg. Miałam w środę, wszystko było ok. Przy pierwszym transferze miałam usg przed, ale wtedy trzeba było zobaczyć jak z jajnikami. No i sam transfer miałam pod kontrolą usg. Odezwę się jutro po i dam znać jak było przy krio. Jak w poniedziałek, to też szybciutko. Powodzenia :tak:

reklama
Cześć dziewczyny.
Jak dzisiejsze samopoczucie u Was? Ja dzisiaj jakaś szczęśliwa jestem :-) Muszę te uczucie dobrze pielęgnować bo w ostatnich dniach huśtawka nastrojów jest niezła. Coraz bardziej nie mogę się doczekać tej szczęśliwej 13-stki :-) Trzymajcie się i niech mój nastrój udzieli się Wam wszystkim.

Witajcie kobietki! :-) Przeczytałam dopiero parę postów, zaraz patrzę dalej, ale chciałabym zadawać Wam pytanie. Co myślicie o zabiegu in vitro w przypadku samotnej kobiety? Uważacie że to nieetyczne albo mija się z celem?
Zapraszam do śmiałego wyrażania zdania.

Całuję i trzymam kciuki za Was!

Witaj tarji
Co do Twojego pytania to uważam, że jeżeli kobieta jest w stanie zapewnić swojemu dziecku godne życie, dając mu bezgraniczną miłość to tak.Wszystko też zależy od rodzaju samotności tzn czy jest to samotność egoistyczna czy po prostu w danym momencie nie znalazła nikogo godnego zaufania. Nie może myśleć, że całe życie będzie sama tylko z dzieckiem. Powinna być optymistycznie nastawiona do przyszłośći i być otwarta na ewentualny związek. To jest oczywiście moje zdanie i broń boże nie potępiam takich osób bo ich po prostu nie znam ani ich sytuacji.
Pozdrawiam

Witaj tarji
Co do Twojego pytania to uważam, że jeżeli kobieta jest w stanie zapewnić swojemu dziecku godne życie, dając mu bezgraniczną miłość to tak.Wszystko też zależy od rodzaju samotności tzn czy jest to samotność egoistyczna czy po prostu w danym momencie nie znalazła nikogo godnego zaufania. Nie może myśleć, że całe życie będzie sama tylko z dzieckiem. Powinna być optymistycznie nastawiona do przyszłośći i być otwarta na ewentualny związek. To jest oczywiście moje zdanie i broń boże nie potępiam takich osób bo ich po prostu nie znam ani ich sytuacji.
Pozdrawiam

Dziękuję Bety za odpowiedź. ;-)
Tak. Kobieta miałaby odpowiednie warunki, by dziecko miało okazję do rozwijania się i miało jak najlepiej. Hm... W żadnym razie, dziecko to nie żaden kaprys. Tylko czy istnieje metoda in-vitro dla samotnych?

reklama
traji wiesz co ja też szukałam dobrej ale w miarę najbliżej i powiem Ci, że jestem BARDZO zadowolona z Invimed Wrocław. Świetna obsługa, podejście indywidualne do pacjenta. Lekarz prowadzi Cię przez cały czas i na wszystkich zabiegach jest i sam je przeprowadza. Także mimo tego, że nie wiem jaki będzie końcowy efekt to i tak jestem bardzo zadowolona.

Do góry