reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

traji wiesz co ja też szukałam dobrej ale w miarę najbliżej i powiem Ci, że jestem BARDZO zadowolona z Invimed Wrocław. Świetna obsługa, podejście indywidualne do pacjenta. Lekarz prowadzi Cię przez cały czas i na wszystkich zabiegach jest i sam je przeprowadza. Także mimo tego, że nie wiem jaki będzie końcowy efekt to i tak jestem bardzo zadowolona.

A no tak, Wrocław jest blisko mnie również. Cieszę się, że jesteś zadowolona z wszystkiego - mam taką naturę, że również lubię ciepłych, cierpliwych lekarzy, którzy odpowiedzą bez grymasu na każde moje pytanie. Czy była możliwość w razie każdej wątpliwości, zatelefonować do lekarza o każdej porze i godzinie?

Przejrzałam właśnie stronę, nawet oglądałam zdjęcia pociech i wydaje mi się, że jest to dobre rozwiązanie.

Mam jeszcze jedno, ostatnie pytanie. Czy znasz kogoś, kto poddał się inseminacji? Wiadomo, że człowiek dowiaduje się wszystkiego na pierwszej wizyty, ale przed tym, też trzeba jakieś pojęcie miec.

Buziaki. :tak:

reklama
Czesc dziewczyny, tarji 3mam kciuki, bo in vitro dla samotnych to dobry pomysl, tak uwazam :)
U mnie humor z dnia na dzien coraz gorszy cholewka... :( tak jak ty Bety ostatnio luteina weszla jakos wlasnie luzno...do tego piersi praktycznie nie bola, no troszeczke, bole jak na @. Chce juz ten cholerny wtorek, chce po prostu wiedziec....

cześć dziewczyny. Wtorek będzie szczęśliwy dla was napewno, bardzo mocno trzymam kciuki za was!!!

Bety72 a tak z ciekawości zapytam bo przeczytałam że jesteś w invimedzie we Wrocławiu( ja też tam byłam) u jakiego lekarza jestes?

Hej Dziewczynki :tak:
Dzisiaj mieliśmy transfer, podane dwa ładne Bąbelki :tak:Za 11 dni mam zrobić betkę lub sikańca za 15 dni. Pozdrawiam i trzymam kciuki za 13.12. i za inne testowanka również :tak:

Dzięki Dziewczyny za miłe słowa:tak:
lolitka200 na Ciebie od razu zwróciłam uwagę ze względu na Twoją wytrwałość w tej walce, cud będzie trwał:-)
Bety72 i Aisha_23 - trzymam kciuki za wtorek:happy2:
kosik - a Tobie życzę dużo cierpliwości i spokoju przez te kilka dni, a potem ogromnej bHCG.

tarji - dla samotnych jak najbardziej mozesz se insemke zrobic. o ile jestes cala i zdrowa po prostu korzystasz z banku nasienia ktory jest tani i tyle... pozniej to juz czekanie na betke:)

Hej Wam ponownie, chce Wam bardzo podziekowac za slowa otuchy, gdyby nie Wy juz dawno bym sie zalamala. Wydaje mi sie ze humor troszeczke sie poprawil, oby jutrzejszy dzien zlecial, to juz bedzie z gorki. Dobrze ze te bhcg robi sie rano, bo nie doczekalabym sie popoludnia ;) Mam nadzieje, ze ta 13-tka bedzie szczesliwa i ze swieta 2011 beda najszczesliwszymi swietami w zyciu! Pozdrawiam Was kochane!

reklama
Aisha, Bety a może skusimy się na betkę w poniedziałek, jak ma być pozytywna to w poniedziałek też już będzie, a skróci to nasze męczarnie? Ja w każdym razie trzymam się z wami więc jeśli chcecie zostać przy 13 to czekam z wami.

Tarji, uważam,że to dobry pomysł, życzę Ci powodzenia, gdybym musiała też bym tak postąpiła

Kosik trzymam kciuki

Do góry