reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
dziewuszki - miejsce gdzie sie robi IVf jest cholernie wazne. tak, wszedzie podobne procedury ale jak je przeprowadzaja i jakie laby i jakich embriologow maja to sprawy kluczowe. i warto jechac 1000km jak dla mnie zeby dostac to co dobre. i oczywiscie ceny - sa bardzo duze roznice i czasem ten aspekt tez trzeba brac pod uwage
ewa - co do bety to jakie za niska. popatrz na moje bety. w 10dpt 3 dniowego zarodka mialam 60 i nie byla za niska. isia chyba mialam w 9dpt 33 bete i jest w ciazy.... trza tylko patrzec czy rosnie i to wszystko
ewa - co do bety to jakie za niska. popatrz na moje bety. w 10dpt 3 dniowego zarodka mialam 60 i nie byla za niska. isia chyba mialam w 9dpt 33 bete i jest w ciazy.... trza tylko patrzec czy rosnie i to wszystko
bombel
Aktywna w BB
Ewa ja miałam 68 bete w 11dpt. Teraz mam śliczną córeczkę. Głowa do góry, zrób bete za 2 dni i będziesz wszystko wiedziała.
P.S. Mam nadzieje, że się nie gniewacie że was podczytuje cały czas, ale za wszystkie trzymam kciuki, rycze jak głupia przed komputerem jak kolejnym dziewczynom się uda.
P.S. Mam nadzieje, że się nie gniewacie że was podczytuje cały czas, ale za wszystkie trzymam kciuki, rycze jak głupia przed komputerem jak kolejnym dziewczynom się uda.
Lula2000 - myślę, że w przypadku novum różnica jest tylko w cenie, reszta to naprawdę pełen profesjonalizm. Koszt ICSI (bo chyba tylko to będziecie rozważać) to 6900 + 140 pierwsza wizyta. Także faktycznie nie mało. W tej cenie 6900 masz wliczony koszt wizyt w trakcie stymulacji i badanie hormonów w trakcie stymulacji (przed każdą wizytą). Myślę, że o każdej klinice można usłyszeć i złe i dobre opinie. O Białymstoku też (ja znam jeden bardzo nieciekawy przypadek z Artemidy - jak będziesz chciała to opowiem Tobie na priv). Jedne będą mniej drugie bardziej obiektywne. A masz na oku jakąś konkretną klinikę z Białego?
lolitka200
ja mysle ze novum jest dobre - i porownywalne z bialym. jedynie cena jest znacznie wyzsza. i zgadzam sie- w kazdej klinice zdarzaja sie glupie przypadki. i zawsze jest tak ze jak w jendej klinice nie wychodzi to sie powinno zmienic na inna (po 2 razach nieudanych) - czy to z novum na bialego, czy z bialego na novum. wazne zeby zmienic i zobaczyc przy przypadkiem srodowisko laba nie jest korzysteniejsze dla danego przypadku w tej drugiej klinice
lolitka200
kosik - to fantastycznie. czekam z toba
hej dziewczyny,dlugo sie nie odzywalam. na razie wszystko w miare ok,mam nabrzmialy brzuch ale tak jeszcze bedzie jakis czas'jajniki pobolewaja. w pracy epidemia jakiejs grypy czy co,staram sie jak moge unikac zainfekowanych,mam nadzieje ze sie uchowam.
kosik,super wiesci :-) trzymam kciukasy
czarny kot ale ci zazdroszcze lada moment ucalujesz swojego babelka ;-)
lula przykro mi, badz dzielna i walcz dalej,buziaki
kosik,super wiesci :-) trzymam kciukasy
czarny kot ale ci zazdroszcze lada moment ucalujesz swojego babelka ;-)
lula przykro mi, badz dzielna i walcz dalej,buziaki
reklama
Bety72
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj w 6dpt miałam zlecone badanie progesteronu. Mój wynik to 91 ng/ml. Wysłałam meila do doktorka bo tak kazał. Myślicie, że jest ok? Sama nie wiem co mam sądzić. 13.12 mam zrobić BHCG :-)
Dzisiaj w 6dpt miałam zlecone badanie progesteronu. Mój wynik to 91 ng/ml. Wysłałam meila do doktorka bo tak kazał. Myślicie, że jest ok? Sama nie wiem co mam sądzić. 13.12 mam zrobić BHCG :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: