lula ja tez lecze sie w Warszawie z Invimedzie, pierwsze skutki 13.12. Ogolnie mysle, ze nie wazne gdzie robia, przeciez to sie odbywa zazwyczaj tak samo, ja tylko wielka uwage przylozylam do tego jakiego lekarza wybrac i mysle ze wybralam ok. Jestem zadowolona z tego jak Pani Doktor mnie prowadzi. Mialam kilka zastrzezen do innego lekarza, ktory mi wykonywal punkcje, ale do mojej doktor praktycznie zadnych. Ja wybralam klinike do ktorej mialam najblizej. Najlatwiej bylo to pogodzic z praca i czestymi wyjazdami
A ja dzis czuje sie ok, wczoraj wieczorem (5dpt) mialam mocne uklucia w dole brzucha kilka razy, a potem przestalo. Piersi bola nadal, ale to tak jak na @. Sen mialam tylko okropny, snilo mi sie ze jakas pani doktor mi powiedziala ze juz moze mi powiedziec ze w ciazy nie jestem, bo mam bole jak na @ Eh, bzikowania ciag dalszy Jeszcze 6 dni i wszystko sie wyjasni. milego dnia
magdusia31 daj znac jak wizyta
A ja dzis czuje sie ok, wczoraj wieczorem (5dpt) mialam mocne uklucia w dole brzucha kilka razy, a potem przestalo. Piersi bola nadal, ale to tak jak na @. Sen mialam tylko okropny, snilo mi sie ze jakas pani doktor mi powiedziala ze juz moze mi powiedziec ze w ciazy nie jestem, bo mam bole jak na @ Eh, bzikowania ciag dalszy Jeszcze 6 dni i wszystko sie wyjasni. milego dnia
magdusia31 daj znac jak wizyta