reklama
ale super..gratuluje mamusiu :-)ale jestem szczesliwa 10dpt beta 39 dzisiaj jestem 12dpt beta 129 po siedmiu latach malzenstwa wreszcie sie udalo jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no wiec u nas na usg pokazał sie jeden maluch i jak sie okazalo to chlopiec nie bylo problemu bo lezal rozkraczony haha drugi bobas nie chcial sie pokazac..wiec mam ciągle nadzieje, ze bede miala coreczke o ktorej marze od lat :-) maluchy zdrowe, praktycznie takiej samej wielkosci
Magdusia 31
Fanka BB :)
Asiiek ale Ci zazdroszczę tego podwójnego szczęścia-jeszcze jest nadzieja, że druga będzie dziewczynka jeśli nie chciało się odwrócić:-)Ja mam własnie brata blizniaka:-)
Ja dopiero zaczęłam dalszą walkę po 3IUI-jak tylko pojawi się @ zaczynam brać Regulon i potem będą dalsze wytyczne.
Ja dopiero zaczęłam dalszą walkę po 3IUI-jak tylko pojawi się @ zaczynam brać Regulon i potem będą dalsze wytyczne.
Czesc dziewczyny , dzieki ze mnie tak cieplo pryzwitalyscie bardzo sie ciesze, ze jest to forum i tyle osob co tez mnie zrozumie czekam wlasnie na @ i jak juz przyjdzie to zaczynam stymulacje, nie moge sie juz doczekac wam zycze powodzienia rowniez i trzymam kciuki
Jo.M.
gosssssia4
Super wiadomości. Gratulacje z całego serca:-)
kosik Bardzo , bardzo mi przykro. Nie wiem czy Cię to pocieszy , ale nie jesteś sama.
Trzymaj się , wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam
*Meg* No to dobrze, że się dodzwoniłaś. Daj znać co tam po histeroskopii .
Super wiadomości. Gratulacje z całego serca:-)
kosik Bardzo , bardzo mi przykro. Nie wiem czy Cię to pocieszy , ale nie jesteś sama.
Trzymaj się , wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam
*Meg* No to dobrze, że się dodzwoniłaś. Daj znać co tam po histeroskopii .
Magdalena Markiewicz
Super, że się Wam dziewczyny udało. Gratuluję :-) Moja dzisiejsza betka w 15 dniu po transferze to całe 0,1 także do bani. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Mamy 13 śnieżynek. Mocno Was ściskam.
Przykro mi bardzo,
Bardzo mocno sciskam, UDA sie nast razem.
Magdusia 31
Kosik bardzo bardzo mi przykro, że sie nie udało:-(
reklama
Podziel się: