reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

gosssssia4 Gratulacje!!!!!!!!!!

Ja dzis jestem po 4 zastrzyku Fostimonu.
Jutro do kliniki i zobaczymy prawdę ile mam pęcherzyków :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ale jestem szczesliwa 10dpt beta 39 dzisiaj jestem 12dpt beta 129 po siedmiu latach malzenstwa wreszcie sie udalo jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale super..gratuluje mamusiu :-)

no wiec u nas na usg pokazał sie jeden maluch i jak sie okazalo to chlopiec :tak: nie bylo problemu bo lezal rozkraczony haha drugi bobas nie chcial sie pokazac..wiec mam ciągle nadzieje, ze bede miala coreczke o ktorej marze od lat :-) maluchy zdrowe, praktycznie takiej samej wielkosci

Asiiek ale Ci zazdroszczę tego podwójnego szczęścia-jeszcze jest nadzieja, że druga będzie dziewczynka jeśli nie chciało się odwrócić:-)Ja mam własnie brata blizniaka:-)
Ja dopiero zaczęłam dalszą walkę po 3IUI-jak tylko pojawi się @ zaczynam brać Regulon i potem będą dalsze wytyczne.

Super, że się Wam dziewczyny udało. Gratuluję :-) Moja dzisiejsza betka w 15 dniu po transferze to całe 0,1 :no: także do bani. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Mamy 13 śnieżynek. Mocno Was ściskam.

Czesc dziewczyny , dzieki ze mnie tak cieplo pryzwitalyscie :) bardzo sie ciesze, ze jest to forum i tyle osob co tez mnie zrozumie :) czekam wlasnie na @ i jak juz przyjdzie to zaczynam stymulacje, nie moge sie juz doczekac :) wam zycze powodzienia rowniez i trzymam kciuki :)

gosssssia4
Super wiadomości. Gratulacje z całego serca:-)

kosik Bardzo , bardzo mi przykro. Nie wiem czy Cię to pocieszy , ale nie jesteś sama.
Trzymaj się , wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam

*Meg* No to dobrze, że się dodzwoniłaś. Daj znać co tam po histeroskopii .

reklama
mi tez strasznie przykro :( boje sie ze mnie tez to czeka :( no ale coz , dziewczyny ktroas z was moze zaczyna teraz stymulacje ?:) boziu jak ja sie strasznie boje :(

Do góry