reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam,

Jestem po IUI, ale już i tak mamy ustalony mniej więcej plan działania do in vitro. Czyli na wstępie badania- cała wirusologia- wiadomo do IUI zbyt wiele tego nie miałam. Potem ogólnie sprawdzenie czy nie mam stanów zapalnych. Cały proces przygotowawczy potrwa ok. 2 miesiące plus/minus 2 tygodnie. A jak już będzie wiadomo jakie leki mam przyjmować to mi da listę po które mamy jechać do Czech, bo sam powiedział, że nie wszystkie są tańsze, ale różnica może się wahać 500-1000zł.
I co o tym myślicie?!?!?
Jedyne co nie dopytałam kiedy mam się do niego udać na wizytę, czy zaraz na początku cyklu czy po @.

reklama
hej Asiiek ja się pytałam ;-) już nie pamiętasz co ??Ty cholero jedna nooo ,a jak u Ciebie samopoczucie?

pamietam, pamietam :-) U mnie hmm..dzieciaczki zdrowo rosną, brzucholek juz widac ale ja czuje sie tragicznie..wymioty cały czas mnie mecza, wiecznie jestem słaba teraz doszły migreny i pobolewanie podbrzusza no i jakies przeziebienie sie przypałetało wiec leze plackiem w wyrku..dzisiaj wizyta u gina ..mam je co dwa tyg

hej dziewczyny ,ja wróciłam do gry ,jak już wcześniej pisałam ....dzisiaj mam o 13:30 crio 2 zarodków więc 2 tygodnie dłuuugie przede mną ,mam nadzieję,że mi szybko minie i będą II kreseczki ...ale też mam doła ;-(

Asiiek
współczuje samopoczucie ,ale też trochę zazdroszczę ;-) mam nadzieję,że ja też dołączę do ciężaróweczek
Sylha a czemu od razu stawiasz na in vitro może iui się uda i będą II śliczne kreseczki ,trzymam kciuki &&&&&&&&&&&
Minie a robiłaś u innego lekarza konsultacje?może warto podpytać innego?

Lolitka
kochana powiedz mi skarbie jak Ty się przy tylu podejściach się trzymałaś?bo ja mam dopiero 2 podejście do In vitro,2 iui a już mi słabo i nie mam siły ,i mam wrażenie nie nigdy mi się nie uda ;-(

zuzanka bede trzymac kciuki o tej godzinie &&&&&&&&&&&&&
asiiek myslaalam o Tobie wczoraj, ale nie wiedzialam ze bedziesz miala pareczke, w ogole nie wiedzialam ze ci sie udalo, gratulacje

Zuzanka- dzięki za kciukasy :-). Ja ostatnio miałam IUI robioną na 2 pękniętych pęcherzykach z podwójną dawką od M, lekarz powiedział, że lepiej być nie mogło i co i klops- sam był zdziwiony, dlatego nas nastawił na inv, a to, że zdecywoliśmy się na jeszcze jedno IUI to tylko dlatego, że byłam już po dawce CLO, to jeżeli miałam mieć całkiem cykl stracony to lepiej to niż nic....ale na cud nie liczę

reklama
oj sylha wiem przez co przechodzisz i jakie masz podejście u mnie podobnie ;-)szukam na to rozwiązania ale chyba na to nie ma lekarstwa ;-)
amalfi dzięki kochana ;****

Do góry