reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
kwiatek - jankowi pisalam wczesniej troche bo pytalam czy estrofem mam odstawic...ale mowilam ze na razie jeszcze nic nie wiadomo i ze napisze pozniej jak bede serce widziec
pięknie ci betka urosłakwiatek - jankowi pisalam wczesniej troche bo pytalam czy estrofem mam odstawic...ale mowilam ze na razie jeszcze nic nie wiadomo i ze napisze pozniej jak bede serce widziec
gratuluję jeszcze raz
dorocica
Fanka BB :)
lolitka patrzę na Twoją sygnaturke i mordka się cieszy
lolitka200
kwiatek - czy Ty to widzialas?
kuzwa, i fivette beta spadla z 33 na 13... mam nadzieje ze to jakis blad w labie....
esch - wizyte u lekarza mam 17 sierpnia...
ale nie wiem czy wogole bede mogla serce zobaczyc bo nie wydaje mi sie zeby tam mieli usg !!! nie wiem wogole co za wizyta... lekarka (nie dala mi skierwoania do ginka - to lekarz ogolny tylko) powiedziala ze mam przyjsc i papierkowa robote zrobic zeby dziecko zarejestrowac, obejrzy mnie (ciekawe co jak tam tylko fotel jest - w gardlo mi zajrzy :-() i krew pobiora coby zobaczyc jak tam moja tarczyca...
jak mi nie pokaza serduczka to sie umowie prywatnie, bo bez tego zyc spokojnie nie bede mogla. a poki co ide jutro na bete coby sie uspokoic - wiem, z deka szurnieta jestem
kuzwa, i fivette beta spadla z 33 na 13... mam nadzieje ze to jakis blad w labie....
esch - wizyte u lekarza mam 17 sierpnia...
ale nie wiem czy wogole bede mogla serce zobaczyc bo nie wydaje mi sie zeby tam mieli usg !!! nie wiem wogole co za wizyta... lekarka (nie dala mi skierwoania do ginka - to lekarz ogolny tylko) powiedziala ze mam przyjsc i papierkowa robote zrobic zeby dziecko zarejestrowac, obejrzy mnie (ciekawe co jak tam tylko fotel jest - w gardlo mi zajrzy :-() i krew pobiora coby zobaczyc jak tam moja tarczyca...
jak mi nie pokaza serduczka to sie umowie prywatnie, bo bez tego zyc spokojnie nie bede mogla. a poki co ide jutro na bete coby sie uspokoic - wiem, z deka szurnieta jestem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Lolitko wcale nie jestes szurnieta... ja na poczatku tez latalam na bete bo mialam schiza ze cos moze byc nie tak. Wiec doskonale Cie rozumiem. Ale obiecaj ze jak ta betak wyjdzie pieknie to dasz sobie spokoj do 17.08! A 17 ja akurat wracam z urlopu wiec wieczorem bede sprawdzala jak tam wiesci od Ciebie!
lolitka200
esch - bete napewno ostatnia robie teraz. ja nadal bedzie ok przyrost to uwierze ze jest ok...
lulin
Aktywna w BB
Lolitka ładny przyrost! Gratuluję! Mnie natręctwo robienia bety co 2 dni opuściło i czekam cierpliwie rolleyes2 na wizytę u lekarza.
Asiiek zaczyna się! W chwilach kryzysu pomyśl jak długo na te objawy czekałaś;-)
Przeszły mi już prawie zupełnie objawy hiperstymulacji, tylko brzuch jest nadal trochę powiększony.
A z nowości to dopadł mnie straszny ból w pachwinie promieniujący na całą wew. stronę uda + ból krzyża po tej samej stronie. No wściec się można, siedzę i zrzędzę jak jakaś hipochondryczka .
Asiiek zaczyna się! W chwilach kryzysu pomyśl jak długo na te objawy czekałaś;-)
Przeszły mi już prawie zupełnie objawy hiperstymulacji, tylko brzuch jest nadal trochę powiększony.
A z nowości to dopadł mnie straszny ból w pachwinie promieniujący na całą wew. stronę uda + ból krzyża po tej samej stronie. No wściec się można, siedzę i zrzędzę jak jakaś hipochondryczka .
reklama
lolitka200
ty zes kurna juz tych bet 5 zrobila no... daj mnie sie pocieszyc choc 3ma
Podziel się: