reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny ja juz od 5 dni mam te plamienia i nieprzechodza lekarz mowi ze mam sie niemartwic i odpoczywac ale niewiem czy ktoras z was tez miala plamienia

Gosssssia4
z tymi plamieniami to na dwoje babka wróżyła. Ja miałam za każdym razem plamienia - tylko że raz oznaczały implementacje, a potem ciążę pozamaciczną. A drugi raz miałam plemienia, bo zrobiła mi się torbielka i dlatego nie dostawałam miesiączki tylko plamiłam. Tak więc różnie to może być. Ale głowa do góry - będzie dobrze:)

Baśka1...przykro mi...ale nie poddawaj sie...walcz dalej!!!!:blink:

dzieki za podpowiedz cytrynami...podzialaly.. @ nie przyszedl wczesniej jak sie zapowiadalo..a nawet juz sie spoznia(mial byc rano) haha dalam czadu z tymi cytrynkami...ale nic dobrze ze nie wczesniej...a teraz to juz moze przyjsc ....mam nadzieje ze do czw bo w pt JADE NA PIERWSZA WIZYTE do bialego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz przezywam, spac nie moge.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basia
zrob ta betke.... a moze jednak sie udalo. testy mogly jeszcze nie wyjsc.

lena
a ta wizyta to juz na stymulke, na podgladanie czy jak?

gosia
ano sie nie ma co martwic. poki nie jest zle, to trzeba zalozyc ze jest dobrze

lolitka200 .....to jest taka pierwsza, poczatkowa wizyta...ja dopiero startuje z in vitro.......u mnie wszysto ok, tylko maz ma malo chlopakow - 3mln, i malo ruchliwych...wiec gin nam polecil klinike kolegi w bialym......nie ma nadziei podobno nawet na insym... wiec lecimy w pt na bialystok......juz siedze jak na szpilkach!!!!

co masz siedziec na szpilach... bedzie charaszo. bierzcie ICSI jak z ruchliwoscia sednio
a bialy ma dobre opinie wiec sie trza cieszycm a nie niepokoic

Hej:) Dziewczyny, jakoś tu pusto ostatnio... Nie przesadzajcie z tym opalaniem na słońcu - ja się ostatnio tak spiekłam, że 1 raz mi skóra złazi - wyglądam okropnie. Już więcej na słońce nie wychodzę!
Ciekawe co u DODORY - kochana, jak się obudzisz po relanium to daj znać :)))
EWELINA - ja się jutro dowiem czy transfer będzie w sobotę czy też w pt, lub w poniedziałek. Boję się kolejnej porażki... Jak Ty to zrobiłaś, że masz tyle mrozaków??? :)))

Mami
ja jutro mam wizytę rano i zobaczymy jakiej wielkości mam pęcherzyk. Wszystko się okaże. No, troszke mam tych dzieciów:)
A kto się nie boi porażki? To mój 3 transfer - zobaczymy co z tego wyniknie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dzięki! Nie potrafie jeszcze o swojej porażce gadać z kimkolwiek. Straszny żal we mnie siedzi............. Zobojętniłam się na wszystkich i na wszystko. Wiem że powinnam próbować do skutku ale już bez większego przekonania. Już mi wszystko jedno.
Proszę powiedzcie czy mogę coś zrobic przez te 3 cykle aby poprawić swój progesteron żeby podobna sytuacja więcej się nie powtórzyła.
Nadal mam plamienia i to coraz większe i w dodatku już nie brązowe a czarne. Co to znaczy?
Mam jeszcze dla pewności zrobić test za 2-3 dni i jeszcze jeść duphaston.

Gosia 4 jak pewnie czytasz ja mam z tym problem i niestety nic dobrego z tego nie wyszło. Mam je już 4 dzień i są coraz większe. U mnie na teście jedna kreska.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry