reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy używałyście globulki cyglogest i miałyście plamienia po nich ?co kilka dni mam lekkie plamienia jestem według lekarza 6 tydzień ciąży. Gdyby pojawiło się mocne krwawienie wtedy na sor a tak to mam się narazie nie przejmować. Ale trochę paniki już mam że coś nie tak.

Kurde liczyłam że powtórzę dziś betę ale zapomniałem że święto i muszę czekać do jutra. 😢
To dla nas obu jutro sądny dzień. Ja z rana miałam troszkę brązowego plamienia i oczywiście już czarne myśli. Ale co ma być to będzie. Teraz już jest normalnie poki co. Naszczescie bez dodatkowych objawów. No zobaczymy jutro 😐

To dla nas obu jutro sądny dzień. Ja z rana miałam troszkę brązowego plamienia i oczywiście już czarne myśli. Ale co ma być to będzie. Teraz już jest normalnie poki co. Naszczescie bez dodatkowych objawów. No zobaczymy jutro 😐
Taki bonus od losu i znów potrafi z nas się śmiać natura 😢

Ja już pół internetu przegrzebałam co znaczy słaby przyrost bety. I ciążę z przyrostem 53% co 2 dni się źle kończyły a u mnie wzrost ze 100 zaledwie na 117 po 2 dniach się pojawił....

Krwawień plamień brak...

Ajj to czekanie...

Taki bonus od losu i znów potrafi z nas się śmiać natura 😢

Ja już pół internetu przegrzebałam co znaczy słaby przyrost bety. I ciążę z przyrostem 53% co 2 dni się źle kończyły a u mnie wzrost ze 100 zaledwie na 117 po 2 dniach się pojawił....

Krwawień plamień brak...

Ajj to czekanie...
Też przegrzebalam w kierunku plamien🤦 i doszłam do wniosku że lepiej nie czytac. Każdy przypadek jest inny. Jutro się wszytko okaże🤔 u ciebie kluczową będzie jutrzejszą beta, oby rozjaśniła sytuację ✊ najlepiej poszybowała w kosmos ✊🤗

Ja w 1 ciąży z synem około 6-7 tyg miałam nawet nie plamienie. Dla mnie zaczęło się jak zwykły okres. Wystraszona pojechałam pędem z pracy do lek. Zrobił USG i stwierdził ,że wszystko ok. Serce biło... Za tydzień sytuacja się powtórzyła. Poszłam na L4 i już takich incydentów nie było.

Dziewczyny czy używałyście globulki cyglogest i miałyście plamienia po nich ?co kilka dni mam lekkie plamienia jestem według lekarza 6 tydzień ciąży. Gdyby pojawiło się mocne krwawienie wtedy na sor a tak to mam się narazie nie przejmować. Ale trochę paniki
Też przegrzebalam w kierunku plamien🤦 i doszłam do wniosku że lepiej nie czytac. Każdy przypadek jest inny. Jutro się wszytko okaże🤔 u ciebie kluczową będzie jutrzejszą beta, oby rozjaśniła sytuację ✊ najlepiej poszybowała w kosmos ✊🤗

😉

Tak u mnie to beta wszystko wyjaśni. A tobie życzę pięknych widoków na usg

Ja w 1 ciąży z synem około 6-7 tyg miałam nawet nie plamienie. Dla mnie zaczęło się jak zwykły okres. Wystraszona pojechałam pędem z pracy do lek. Zrobił USG i stwierdził ,że wszystko ok. Serce biło... Za tydzień sytuacja się powtórzyła. Poszłam na L4 i już takich incydentów nie było.
Dajesz nadzieję ☺️ naszczescie teraz jest czysto i nic mnie nie boli, mdłości dalej mam i trzymam się nadzieji że jest oki🤗 czekam do jutrzejszej wizyty 😉

reklama
Do góry