a wyj ile się da to są piękne łzy . Łzy szczęściaOjjj tak już 2 kg na plusie mamypiękny czas czeka mnie po raz drugi uczucie nieziemskie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wyj ile się da to są piękne łzy . Łzy szczęściaOjjj tak już 2 kg na plusie mamypiękny czas czeka mnie po raz drugi uczucie nieziemskie
![]()
Jak się czujesz? Co u Was? Plec juz znacie?Aż mi się łezka w oku zakręciła, pamiętam doskonale jak wracaliśmy do domu po serduszku a dzisiaj już 19 tydzień, będzie pięknie ♡
Przetrwałam, pierwszy trymestr nie wiedziałam czasami jak się nazywam, wymioty mdłości... A teraz bajka ! Cudownie się czuję, będziemy mieć chłopczykaJak się czujesz? Co u Was? Plec juz znacie?
Imię juz wybrane?Przetrwałam, pierwszy trymestr nie wiedziałam czasami jak się nazywam, wymioty mdłości... A teraz bajka ! Cudownie się czuję, będziemy mieć chłopczykaa co słychać u Ciebie ? ♡
Najważniejsze, że szczęśliwaImię juz wybrane?
U nas półtoraroczna córka rozrabia, kolejna hodowla trwa.
Jestem szczęśliwa i na szczęście zdrowa![]()
Moja historia jest długa ale szczęśliwaDziewczyny, przepraszam jezeli kogoś urażę, nie taki moj cel, ale ja Wam szczerze zazdroszcze nawet tych biochemicznych ciąż, że coś zaskoczyło, że Wasze kropusie ruszają...To daje nadzieję na kolejne...albo że raz "zaskoczy", raz nie...a u mnie 4ty transfer - beta 0. Krio na sztucznym, na naturalnym, teraz świeży...mamy jeszcze zamrozone 3 blastki. Niemożliwe żeby wszystkie były chore...Możliwe że coś z immunologią się porobiło (kiedyś ciąże naturalne, dziecko, cp i 1x biochem (2021) ??? Jak myślicie? Co mi radzicie? Po raz kolejny położona na łopatki, walczymy z ivf od grudnia 2022. Za każdym razem wstaje, nie poddaje się, ale pomalu czuje ze stoję pod ścianą, nie wiem co możemy zrobić. Mial ktoś taką sytuację i nagle cudownie coś ruszyło??? Zaczepił się choć jeden..? 39 lat, amh 3-4. Nasienie b ladne. Teraz zmieniliśmy klinikę i pierwszy raz świeży transfer..progesteron w dniu transferu 80.
Ktoś miał podobnie?
Coś pomogło?
Pozdrawiam i powodzenia Dziewczyny
Aktualnie mamy 6Dziewczyny u nas hodowla trwa.
Z 8 komórek, 7 się zapladnilo. Czekamy dalej![]()
Długa droga ale jakie szczęśliwe zakończenieMoja historia jest długa ale szczęśliwa![]()
4 transfer 3 dniowca - córka 4 lata
11.. transfer 2 x 3 dniowiec - syn 6 miesięcy
10 transfer się udał ale nie na długo.
Mamy zamrożone jeszcze 6 zarodków.
Jestem po 7 stymulacjach. Brałam accofil do 3 lub 4 transferów.
To tak w dużym skrócie![]()