o Pani za daleko do Stolyyyycy się nie nie wybieram Ja SzczecinW Warszawie na 13 z małżonkiem jadę
reklama
Widzę, że już mi pisałaś kiedyś. A jakie dawkowanie acofilu? Jakie odstępy i od do kiedy brałaś?Dziękuję ♡ z pierwszej procedury mieliśmy 3 zarodki , 2 bardzo dobrej klasy i 1 średniej klasy, przebadane genetycznie, 1 cykl sztuczny i 2 naturalne, beta ruszyła przy trzecim zarodku , doszła do 20 i spadła, wtedy pojechaliśmy do Docenta Paśnika i tam porobiliśmy badania, zostawiliśmy chyba z 3 tys, allo mlr piękne, badania super wszystkie, a okazało się, że nie mam kirów implantacyjnych żadnych i moglabym podchodzić i 100 razy i bez acofilu nic z tego by nie było, zmielismy klinikę, uzyskaliśmy 2 zarodki ładnej klasy 4.1.1, nie badaliśmy, żadnych nacięć nic na cyklu sztucznym, oczywiście z acofilem, a testy zaczęły mi wychodzić od 4dpt ,a 10 dpt miałam już betę ponad 300, od początku strzał w dziesiątkę! Nie zastanawiaj się i jedźcie do Łodzi, trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie ! ♡
Mały wielki człowieczek serduszko bije wszystko ok teraz wizyta za 2 tyg na zejście z leków pół drogi płakałam z szczęścia jest mój mały wielki cud
Cudowny widok! Gratulacje! Juz niedługo będziesz gruba (w pozytywnym znaczeniu tego słowa)Mały wielki człowieczek serduszko bije wszystko ok teraz wizyta za 2 tyg na zejście z leków pół drogi płakałam z szczęścia jest mój mały wielki cud
Ojjj tak już 2 kg na plusie mamy piękny czas czeka mnie po raz drugi uczucie nieziemskieCudowny widok! Gratulacje! Juz niedługo będziesz gruba (w pozytywnym znaczeniu tego słowa)
Aż mi się łezka w oku zakręciła, pamiętam doskonale jak wracaliśmy do domu po serduszku a dzisiaj już 19 tydzień, będzie pięknie ♡Mały wielki człowieczek serduszko bije wszystko ok teraz wizyta za 2 tyg na zejście z leków pół drogi płakałam z szczęścia jest mój mały wielki cud
Wiem ,że będzie piękne najpiękniejsze przed nami pierwsze ruchy no piękny czas gratulujęAż mi się łezka w oku zakręciła, pamiętam doskonale jak wracaliśmy do domu po serduszku a dzisiaj już 19 tydzień, będzie pięknie ♡
reklama
Ja powoli coś czuję, ale ciężko powiedzieć narazie co, motylki przelewanie w brzuchu, trzymam kciuki i również gratuluję!Wiem ,że będzie piękne najpiękniejsze przed nami pierwsze ruchy no piękny czas gratuluję
Podziel się: