reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję ♡ z pierwszej procedury mieliśmy 3 zarodki , 2 bardzo dobrej klasy i 1 średniej klasy, przebadane genetycznie, 1 cykl sztuczny i 2 naturalne, beta ruszyła przy trzecim zarodku , doszła do 20 i spadła, wtedy pojechaliśmy do Docenta Paśnika i tam porobiliśmy badania, zostawiliśmy chyba z 3 tys, allo mlr piękne, badania super wszystkie, a okazało się, że nie mam kirów implantacyjnych żadnych i moglabym podchodzić i 100 razy i bez acofilu nic z tego by nie było, zmielismy klinikę, uzyskaliśmy 2 zarodki ładnej klasy 4.1.1, nie badaliśmy, żadnych nacięć nic na cyklu sztucznym, oczywiście z acofilem, a testy zaczęły mi wychodzić od 4dpt ,a 10 dpt miałam już betę ponad 300, od początku strzał w dziesiątkę! Nie zastanawiaj się i jedźcie do Łodzi, trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie ! ♡
Widzę, że już mi pisałaś kiedyś. A jakie dawkowanie acofilu? Jakie odstępy i od do kiedy brałaś?

IMG_4324.jpeg

reklama
Do góry