reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A po tym accofilu nie było skutków ubocznych? W końcu leukocyty podnoszą się bardzo...koedy wszystko wraca do normy?
Tyle innych leków się bierze przy ivf, że ten accofil .. żadna różnica jak dla mnie. Ja nic nie zaobserwowałam.
Nie badałam poziomu leukocytów, u mnie krew się bada tylko z skierowaniem.

Tyle innych leków się bierze przy ivf, że ten accofil .. żadna różnica jak dla mnie. Ja nic nie zaobserwowałam.
Nie badałam poziomu leukocytów, u mnie krew się bada tylko z skierowaniem.
Myślałam że orzy braniu accofilu monitoruje się morfologię.. żeby nie było za dużo leukocytow. Pytanie czy każda klinika będzie chciała włączać to do transferu. A polecasz transfer od razu dwóch zarodków? Mam z 5 doby 3AB, 4BC i z 6tej 4BB

Miałam 2 razy transfer podwójny. Z jednego nie wyszło nic, a z drugiego mam syna ;)
Monitoruje się, ale u mnie to jest katorga z badaniami. Za każdym razem muszę iść do lekarza (umówić się 3 tyg szybciej 😂) i błagać go o morfologię, iść zrobić a wtedy czekać aż do mnie następnego dnia łaskawie zadzwonią i poinformują o wynikach 🤦🏼‍♀️.
Teraz zostało nam 6 zarodków- 2 x 5 dniowe i 4 x 3 dniowe. Więc na pewno biorę podwójnie. Zresztą ja nigdy nie miałam bety pozytywnej z 5 dniowca ..
Jestem ewenementem, u mnie przyjmują się tylko 3 dniowe. Na 4 transfery 3 dniowców mam córkę, syna, ciąża do 6-7 tc i jedna beta 0

Hej Dziewczyny ktore byly u dr Pas.nika. Jestem po 4 transferach beta 0. Myślę żeby się wybrać do niego. Czy on zleca wszystkie badania hurtem czy analizuje kazdy przypadek i nie robi wielu niepotrzebnych badań? Przeprowadza szczegółowy wywiad czy leci schematem ? Jakie są Wasze odczucia? Czy jak.nie widzi wskazań nie wciska nic na siłę?

reklama
Do góry