Jak dlugo brałaś accofil?Ja kiry miałam ok ale i tak brałam accofil.
Miałam najpierw wlew domaciczny chyba 3 dni przed transferem potem zastrzyki brałam.
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Ja akurat chodziłam do bioenergoterapeutki. Ale możesz albo zrobić sobie post, albo odrzucić słodkie, mąki, nabiał przez jakiś czas, albo zrobić post dąbrowskiej. Możliwości jest wieleCo znaczy oczyściłam się?
A po tym accofilu nie było skutków ubocznych? W końcu leukocyty podnoszą się bardzo...koedy wszystko wraca do normy?Oooo wlew też miałam ale do ostatniego zamiast tego podałam sobie całą strzykawkę w brzuchola
Ruda08
Tyle innych leków się bierze przy ivf, że ten accofil .. żadna różnica jak dla mnie. Ja nic nie zaobserwowałam.A po tym accofilu nie było skutków ubocznych? W końcu leukocyty podnoszą się bardzo...koedy wszystko wraca do normy?
Nie badałam poziomu leukocytów, u mnie krew się bada tylko z skierowaniem.
Myślałam że orzy braniu accofilu monitoruje się morfologię.. żeby nie było za dużo leukocytow. Pytanie czy każda klinika będzie chciała włączać to do transferu. A polecasz transfer od razu dwóch zarodków? Mam z 5 doby 3AB, 4BC i z 6tej 4BBTyle innych leków się bierze przy ivf, że ten accofil .. żadna różnica jak dla mnie. Ja nic nie zaobserwowałam.
Nie badałam poziomu leukocytów, u mnie krew się bada tylko z skierowaniem.
Ruda08
Miałam 2 razy transfer podwójny. Z jednego nie wyszło nic, a z drugiego mam syna
Monitoruje się, ale u mnie to jest katorga z badaniami. Za każdym razem muszę iść do lekarza (umówić się 3 tyg szybciej ) i błagać go o morfologię, iść zrobić a wtedy czekać aż do mnie następnego dnia łaskawie zadzwonią i poinformują o wynikach .
Teraz zostało nam 6 zarodków- 2 x 5 dniowe i 4 x 3 dniowe. Więc na pewno biorę podwójnie. Zresztą ja nigdy nie miałam bety pozytywnej z 5 dniowca ..
Jestem ewenementem, u mnie przyjmują się tylko 3 dniowe. Na 4 transfery 3 dniowców mam córkę, syna, ciąża do 6-7 tc i jedna beta 0
Monitoruje się, ale u mnie to jest katorga z badaniami. Za każdym razem muszę iść do lekarza (umówić się 3 tyg szybciej ) i błagać go o morfologię, iść zrobić a wtedy czekać aż do mnie następnego dnia łaskawie zadzwonią i poinformują o wynikach .
Teraz zostało nam 6 zarodków- 2 x 5 dniowe i 4 x 3 dniowe. Więc na pewno biorę podwójnie. Zresztą ja nigdy nie miałam bety pozytywnej z 5 dniowca ..
Jestem ewenementem, u mnie przyjmują się tylko 3 dniowe. Na 4 transfery 3 dniowców mam córkę, syna, ciąża do 6-7 tc i jedna beta 0
Hej Dziewczyny ktore byly u dr Pas.nika. Jestem po 4 transferach beta 0. Myślę żeby się wybrać do niego. Czy on zleca wszystkie badania hurtem czy analizuje kazdy przypadek i nie robi wielu niepotrzebnych badań? Przeprowadza szczegółowy wywiad czy leci schematem ? Jakie są Wasze odczucia? Czy jak.nie widzi wskazań nie wciska nic na siłę?
Jakoś do 14 tc.Jak dlugo brałaś accofil?
reklama
Na fb jest grupa , starając się z pomocą Paśnika.Terminy na luty 2025. Widzę że przyjmuje w różnych miejscach (pytałam w APC..), może gdzie idzie wcześniej?? Wiecie może?
Tam napewno Ci pomogą.
Podziel się: