reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej nieśmiało się witam ponownie :) kiedyś udzielałam się na forum pod innym nickiem serduszkowe, nie wiem czy ktoś mnie pamięta ,ale zrobilam sobie przerwę, zmiana kliniki i immunologia , 3 biochemy, dzisiaj jestem 9dpt blastki 4.1.1, beta dla kliniki jutro, ale co sądzicie o testach, 5dpt zobaczyłam cień cienia , bóle okresowe miałam od początku transferu, od wczoraj wieczora spokój, piersi bolą , ale biorę końskie dawki proga no i acofil zalecony przed dr P. Pozdrawiam serdecznie :)
Serduszkowelove czy jakoś tak?
Jak dla mnie pozytywy!!!!!
Miałaś kolejna procedurę? Bo chyba Wam zostały jakieś zarodki z tego Co pamiętam

Serduszkowelove czy jakoś tak?
Jak dla mnie pozytywy!!!!!
Miałaś kolejna procedurę? Bo chyba Wam zostały jakieś zarodki z tego Co pamiętam
Tak tak , to ten nick, tak miałam:) dużo po drodze komplikacji, polipy itp trafiłam na wspaniałego lekarza , który ustabilizował moje hormony najpierw , miałam 3 komórki I 2 zarodki wyszły 4.1.1 , wcześniej mieliśmy 5.12 i 5.23 zbadane i dały biochemy, ja nie mam kirów implantacyjnych , reszta immunologii super , pamiętam Cię Pati i pozdrawiam ♡

Tak tak , to ten nick, tak miałam:) dużo po drodze komplikacji, polipy itp trafiłam na wspaniałego lekarza , który ustabilizował moje hormony najpierw , miałam 3 komórki I 2 zarodki wyszły 4.1.1 , wcześniej mieliśmy 5.12 i 5.23 zbadane i dały biochemy, ja nie mam kirów implantacyjnych , reszta immunologii super , pamiętam Cię Pati i pozdrawiam ♡
Piękna historia i jak widać zakończona sukcesem 😀
Życzę Ci z całego serca, żeby beta jutro była super!
Również pozdrawiam 😘😘
Fajnie, że wróciłaś 😀

Piękna historia i jak widać zakończona sukcesem 😀
Życzę Ci z całego serca, żeby beta jutro była super!
Również pozdrawiam 😘😘
Fajnie, że wróciłaś 😀
Właśnie tego się obawiam, testów już nie robię, ale chyba będzie okej , poprzednia biochemiczna dawała same cienkie kreski a teraz wyszła mi taka 5 dpt, tak boję się nastawiać po tym wszystkim , pozdrawiam Wszystkie dziewczyny, życzę Wam abyscie spełniły swoje marzenia, nie poddawaly sie ,a te co są w ciąży szczęśliwego rozwiązania 😇😇😇😊😊😊

Właśnie tego się obawiam, testów już nie robię, ale chyba będzie okej , poprzednia biochemiczna dawała same cienkie kreski a teraz wyszła mi taka 5 dpt, tak boję się nastawiać po tym wszystkim , pozdrawiam Wszystkie dziewczyny, życzę Wam abyscie spełniły swoje marzenia, nie poddawaly sie ,a te co są w ciąży szczęśliwego rozwiązania 😇😇😇😊😊😊
Przestać martwić się nie da...
Ja na początku lutego tego roku zrobilam test bo mi się spóźniał okres.
Dzień po dniu kreski wyraźniejsze. Beta 3 razy po 48 h - przyrosty idealne.. wizyta u lekarza - jest pęcherzyk ale pusty...
Także ciesz się każda chwila, każdym testem i każda beta a co ma być- na to nie mamy wpływu 😘
Chwytajmy każdy dzień i każda piękna chwilę 🤩

Przestać martwić się nie da...
Ja na początku lutego tego roku zrobilam test bo mi się spóźniał okres.
Dzień po dniu kreski wyraźniejsze. Beta 3 razy po 48 h - przyrosty idealne.. wizyta u lekarza - jest pęcherzyk ale pusty...
Także ciesz się każda chwila, każdym testem i każda beta a co ma być- na to nie mamy wpływu 😘
Chwytajmy każdy dzień i każda piękna chwilę 🤩
Boże przykro mi ... ja teraz tak podeszłam że nie mam wpływu , ale im bliżej bety to mnie rozumiesz doskonale . Muszę nadrobić trochę stron, bo nawet nie wiedziałam przez co przechodzisz, z serduszka życzę Ci dużo siły w tym trudnym okresie , ja mimo ,,tylko" biochemow domyślam się co czujesz i ściskam Cie ♡

Po wizycie :)
Dziewczynka 2.900 rozwarcie na 0.5 cm więc możemy się już nie spotkać z panem doktorem 🤪
Wizyta 2 lipca z Ktg ale czy się uda? W kościach czuje że nie , więc walizka czeka 🩷
7 lat walki , mnóstwo leków zastrzyków a nie długo wezmę w ręce i przytulę , oby było wszystko wporzadku 🩷 trzymam za każdą z was kciuki ♥️
@marzycielko wpisz mnie proszę na 2 lipca na wizytę z Ktg ♥️
pięknie, na kiedy masz w ogóle wyznaczony termin?

Po badaniach prenatalnych wydaje się ok, wszystko w normie, mała trochę zwolniła z przyrostem i nie wiem czy się zacząć martwić, w piątek mam wizytę kontrolną to to sprawdzimy i się czegoś dowiem.
Poza tym wszystko dobrze, przepływy ok, łożysko ok, AFI 18.39.
Najgorsze, że mi stopy i nogi zaczęły strasznie puchnąć. Nic nie pomaga. Oby szybko zrobiło się troszkę chłodniejsze, bo aż mnie bolą.
Miała któraś z Was taki problem z opuchlizną? Ciśnienie mam ok.

reklama
Po badaniach prenatalnych wydaje się ok, wszystko w normie, mała trochę zwolniła z przyrostem i nie wiem czy się zacząć martwić, w piątek mam wizytę kontrolną to to sprawdzimy i się czegoś dowiem.
Poza tym wszystko dobrze, przepływy ok, łożysko ok, AFI 18.39.
Najgorsze, że mi stopy i nogi zaczęły strasznie puchnąć. Nic nie pomaga. Oby szybko zrobiło się troszkę chłodniejsze, bo aż mnie bolą.
Miała któraś z Was taki problem z opuchlizną? Ciśnienie mam ok.
Jeśli chodzi o pierwszą część to Ci nie odpowiem, bo nie mam doświadczenia, wypowiedzą się inne dziewczyny, ale mogę jedynie trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie ♡ Jeśli chodzi o opuchliznę odpoczywaj z nogami na ścianie, bądź podłóż poduszkę pod doły podkolanowe żeby odciążyć układ żylny, buziaki !

Do góry