Ja miałam strasznie spuchnięte nogi do kolan i stopy na końcówce ciąży. Nikt z lekarzy się tym nie zainteresował. Urodziłam dokładnie w terminie, dokładnie 40 tydzień ale miałam cesarkę. Zdrówka dla WasPo badaniach prenatalnych wydaje się ok, wszystko w normie, mała trochę zwolniła z przyrostem i nie wiem czy się zacząć martwić, w piątek mam wizytę kontrolną to to sprawdzimy i się czegoś dowiem.
Poza tym wszystko dobrze, przepływy ok, łożysko ok, AFI 18.39.
Najgorsze, że mi stopy i nogi zaczęły strasznie puchnąć. Nic nie pomaga. Oby szybko zrobiło się troszkę chłodniejsze, bo aż mnie bolą.
Miała któraś z Was taki problem z opuchlizną? Ciśnienie mam ok.
reklama
Planowo 14.07pięknie, na kiedy masz w ogóle wyznaczony termin?
A jedną blastka czy dwie ? Piękna beta gratulacje !Hej dziewczyny, mam wyniki bety 89 czy nie za wysoka w 7 dpt?
Jedna, zawsze mam jedną i nigdy nie zgodzę się na dwie.A jedną blastka czy dwie ? Piękna beta gratulacje !
Trzymajcie kciuki dalej, bo u mnie zawsze są problemy później
Rozumiem Cię doskonale, u mnie biochemy i słabo przyrastało przy trzecim transferze, teraz musi być pięknie, ja jutro sprawdzam 10dpt , trzymam trzymam mocno !Jedna, zawsze mam jedną i nigdy nie zgodzę się na dwie.
Trzymajcie kciuki dalej, bo u mnie zawsze są problemy później
Ok, dziękuję i wzajemnie będę trzymać za Ciebie musi być pięknieRozumiem Cię doskonale, u mnie biochemy i słabo przyrastało przy trzecim transferze, teraz musi być pięknie, ja jutro sprawdzam 10dpt , trzymam trzymam mocno !
No właśnie ja się zastanawiam kiedy teraz umówić się na wizytę? Kiedy masz zaplanowaną?
Witajcie
U mnie powoli kończy się 12 tydzień. Zaczyna mi skakać cukier do góry. Martwi mnie to, jutro wizyta w poradni diabetologicznej.
Czy robiłyscie test paapa? Na skierowaniu nic o tym nie pisze i zastanawiam się czy zrobią z racji wieku czy musi być dopisane.
U mnie powoli kończy się 12 tydzień. Zaczyna mi skakać cukier do góry. Martwi mnie to, jutro wizyta w poradni diabetologicznej.
Czy robiłyscie test paapa? Na skierowaniu nic o tym nie pisze i zastanawiam się czy zrobią z racji wieku czy musi być dopisane.
Jutro będę wszystko wiedzieć, mam wysłać SMSa Doktorowi wyniku, wczorajszy test pokazal grubą krechę i pozytywnie się nastrajam na jutro, chciałam się umówić za tydzień w czwartek lub piątek, zobaczymy kiedy będzie chciał mnie widzieć, nie mam doświadczenia bo testy jak już mi wychodziły to słabe i nie dotrwałam niestety dłużej niż po 10 dptOk, dziękuję i wzajemnie będę trzymać za Ciebie musi być pięknie
No właśnie ja się zastanawiam kiedy teraz umówić się na wizytę? Kiedy masz zaplanowaną?
reklama
PAULANGELA
Fanka BB :)
Ja w 7dpt 5 dniowej blastki miałam betę 107 aktualnie pełza po całym domuHej dziewczyny, mam wyniki bety 89 czy nie za wysoka w 7 dpt?
Podziel się: