reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Po badaniach prenatalnych wydaje się ok, wszystko w normie, mała trochę zwolniła z przyrostem i nie wiem czy się zacząć martwić, w piątek mam wizytę kontrolną to to sprawdzimy i się czegoś dowiem.
Poza tym wszystko dobrze, przepływy ok, łożysko ok, AFI 18.39.
Najgorsze, że mi stopy i nogi zaczęły strasznie puchnąć. Nic nie pomaga. Oby szybko zrobiło się troszkę chłodniejsze, bo aż mnie bolą.
Miała któraś z Was taki problem z opuchlizną? Ciśnienie mam ok.
Ja miałam strasznie spuchnięte nogi do kolan i stopy na końcówce ciąży. Nikt z lekarzy się tym nie zainteresował. Urodziłam dokładnie w terminie, dokładnie 40 tydzień ale miałam cesarkę. Zdrówka dla Was 🥰

reklama
Rozumiem Cię doskonale, u mnie biochemy i słabo przyrastało przy trzecim transferze, teraz musi być pięknie, ja jutro sprawdzam 10dpt , trzymam trzymam mocno !
Ok, dziękuję i wzajemnie będę trzymać za Ciebie 🥰 musi być pięknie 🙂
No właśnie ja się zastanawiam kiedy teraz umówić się na wizytę? Kiedy masz zaplanowaną?

Witajcie 😊
U mnie powoli kończy się 12 tydzień. Zaczyna mi skakać cukier do góry. Martwi mnie to, jutro wizyta w poradni diabetologicznej.

Czy robiłyscie test paapa? Na skierowaniu nic o tym nie pisze i zastanawiam się czy zrobią z racji wieku czy musi być dopisane.

Ok, dziękuję i wzajemnie będę trzymać za Ciebie 🥰 musi być pięknie 🙂
No właśnie ja się zastanawiam kiedy teraz umówić się na wizytę? Kiedy masz zaplanowaną?
Jutro będę wszystko wiedzieć, mam wysłać SMSa Doktorowi wyniku, wczorajszy test pokazal grubą krechę i pozytywnie się nastrajam na jutro, chciałam się umówić za tydzień w czwartek lub piątek, zobaczymy kiedy będzie chciał mnie widzieć, nie mam doświadczenia bo testy jak już mi wychodziły to słabe i nie dotrwałam niestety dłużej niż po 10 dpt :)

reklama
Do góry