U nas inseminacja się nie udała dwa razyNo racja ale ja jeszcze wolę nie mówić nie wiem czy się udało
reklama
Nutka 1533
Fanka BB :)
O ciąży mówiliśmy w 11 tygodniu dopiero, a o tym, że chcemy in vitro i później jak byiśmy w trakcie to mówiliśmy od początku jak tylko podjęliśmmy decyzję i j essze kasę zbieraliśmyNo racja ale ja jeszcze wolę nie mówić nie wiem czy się udało
S
starająca się o dziecko
Gość
No to super gratuluję zobaczymy czy i nam się udaO ciąży mówiliśmy w 11 tygodniu dopiero, a o tym, że chcemy in vitro i później jak byiśmy w trakcie to mówiliśmy od początku jak tylko podjęliśmmy decyzję i j essze kasę zbieraliśmy
S
starająca się o dziecko
Gość
No i do tego dZiwny sen miałam ze poroniłam i że była krew na majtkachO ciąży mówiliśmy w 11 tygodniu dopiero, a o tym, że chcemy in vitro i później jak byiśmy w trakcie to mówiliśmy od początku jak tylko podjęliśmmy decyzję i j essze kasę zbieraliśmy
Nutka 1533
Fanka BB :)
Ja 2 razy poroniłam i teraz ciągle mam myśli i sny, że to się powtórzy. Po kilka razy dziennie latam do łazienki sprawdzić czy nie krwawię. Nam przy takich staraniach jest trudniej psychicznie niż kobietom "wiatropylnym" Jakoś damy radęNo i do tego dZiwny sen miałam ze poroniłam i że była krew na majtkach
S
starająca się o dziecko
Gość
No tak tylko nie wiem czy testy robię za wcześnie czy shizuje bo okres mam dostać ósmego marcaJa 2 razy poroniłam i teraz ciągle mam myśli i sny, że to się powtórzy. Po kilka razy dziennie latam do łazienki sprawdzić czy nie krwawię. Nam przy takich staraniach jest trudniej psychicznie niż kobietom "wiatropylnym" Jakoś damy radę
S
starająca się o dziecko
Gość
Współczuję ciNo tak tylko nie wiem czy testy robię za wcześnie czy shizuje bo okres mam dostać ósmego marca
S
starająca się o dziecko
Gość
Ja robiłam dzisiaj test i jak na razie negatywnyWspółczuję ci
S
starająca się o dziecko
Gość
Nie wiem czy mi się wydaje ale taka bladziutka kreska druga jest
reklama
S
starająca się o dziecko
Gość