Jedziesz po swoje malenstwoZaczyna do mnie dochodzić że jutro transfer i to dziwne uczucie.
reklama
Powodzenia. Mogę wiedzieć jaki i ile progesteronu bierzesz? I jakie "dodatki" lekowe? Z embryo glue i azh? Trzymam kciuki!Zaczyna do mnie dochodzić że jutro transfer i to dziwne uczucie.
Nelka85
Fanka BB :)
3x cyclogest 400Powodzenia. Mogę wiedzieć jaki i ile progesteronu bierzesz? I jakie "dodatki" lekowe? Z embryo glue i azh? Trzymam kciuki!
3x prog besins 100
Biore mniej niż wcześniej a wtedy przed transferem miałam 11.
No zobaczymy jutro co będzie.
Mam nadzieję, że zostanie z namiJedziesz po swoje malenstwo
Nelka85
Tym razem bez kleju a nacięcie jeśli embriolog tak zdecyduje.Powodzenia. Mogę wiedzieć jaki i ile progesteronu bierzesz? I jakie "dodatki" lekowe? Z embryo glue i azh? Trzymam kciuki!
Artemida90
pierwsze usg w 26dpt nieplanowane, tylko pecherzyk z ciałkiem zoltkowym i malusi zarodek, drugie usg planowane 33dpt zarodek z sercemPierwsze USG
Wiem że każda z nas jest inna i wszystko zależy od wynikow z krwi...
Co Wam powiedział lekarz na pierwszym USG? Coś dało się zobaczyć?
Zobaczysz że za jakiś czas napiszesz że beta ruszyła trzymam kciuki3x cyclogest 400
3x prog besins 100
Biore mniej niż wcześniej a wtedy przed transferem miałam 11.
No zobaczymy jutro co będzie.
Mam nadzieję, że zostanie z nami
Hej, wynik z dzisiaj 76,80 także przestał się rozwijać jutro mam jeszcze zrobić betę dla potwierdzenia w sumie nie wiem po co przecież to jasne.. no i jak się potwierdzi to mam odstawić leki. Takze nie mam już nadzieji jeszcze się trochę łudziłam choć rozsądkowo wiedziałam że nic z tego ale serce wciąż wierzyło liczyło na cudI jak?
Kasialucky
Bardzo mi przykroHej, wynik z dzisiaj 76,80 także przestał się rozwijać jutro mam jeszcze zrobić betę dla potwierdzenia w sumie nie wiem po co przecież to jasne.. no i jak się potwierdzi to mam odstawić leki. Takze nie mam już nadzieji jeszcze się trochę łudziłam choć rozsądkowo wiedziałam że nic z tego ale serce wciąż wierzyło liczyło na cud
Przytulam
Dziękuję za wsparcieBardzo mi przykro
Przytulam
reklama
Kasialucky
Sama jestem teraz po nieudanym transferze - dzisiaj 2 dcDziękuję za wsparcie
Wiec doskonale wiem co czujesz
Podziel się: