Jedziesz po swoje malenstwoZaczyna do mnie dochodzić że jutro transfer i to dziwne uczucie.
reklama
PowodzeniaZaczyna do mnie dochodzić że jutro transfer i to dziwne uczucie.

Nelka85
Fanka BB :)
3x cyclogest 400Powodzenia. Mogę wiedzieć jaki i ile progesteronu bierzesz? I jakie "dodatki" lekowe? Z embryo glue i azh? Trzymam kciuki!
3x prog besins 100
Biore mniej niż wcześniej a wtedy przed transferem miałam 11.
No zobaczymy jutro co będzie.
Mam nadzieję, że zostanie z namiJedziesz po swoje malenstwo![]()
Nelka85
Tym razem bez kleju a nacięcie jeśli embriolog tak zdecyduje.Powodzenia. Mogę wiedzieć jaki i ile progesteronu bierzesz? I jakie "dodatki" lekowe? Z embryo glue i azh? Trzymam kciuki!
Artemida90
pierwsze usg w 26dpt nieplanowane, tylko pecherzyk z ciałkiem zoltkowym i malusi zarodek, drugie usg planowane 33dpt zarodek z sercemPierwsze USG
Wiem że każda z nas jest inna i wszystko zależy od wynikow z krwi...
Co Wam powiedział lekarz na pierwszym USG? Coś dało się zobaczyć?
Zobaczysz że za jakiś czas napiszesz że beta ruszyła3x cyclogest 400
3x prog besins 100
Biore mniej niż wcześniej a wtedy przed transferem miałam 11.
No zobaczymy jutro co będzie.
Mam nadzieję, że zostanie z nami
Hej, wynik z dzisiaj 76,80 także przestał się rozwijać jutro mam jeszcze zrobić betę dla potwierdzenia w sumie nie wiem po co przecież to jasne.. no i jak się potwierdzi to mam odstawić leki. Takze nie mam już nadzieji jeszcze się trochę łudziłam choć rozsądkowo wiedziałam że nic z tego ale serce wciąż wierzyło liczyło na cudI jak?
Kasialucky
Bardzo mi przykroHej, wynik z dzisiaj 76,80 także przestał się rozwijać jutro mam jeszcze zrobić betę dla potwierdzenia w sumie nie wiem po co przecież to jasne.. no i jak się potwierdzi to mam odstawić leki. Takze nie mam już nadzieji jeszcze się trochę łudziłam choć rozsądkowo wiedziałam że nic z tego ale serce wciąż wierzyło liczyło na cud
Przytulam
Dziękuję za wsparcieBardzo mi przykro
Przytulam
reklama
Kasialucky
Sama jestem teraz po nieudanym transferze - dzisiaj 2 dcDziękuję za wsparcie
Wiec doskonale wiem co czujesz

Podziel się: