Transfer na sztucznym (z estrofemem) czy naturalnym cyklu? Powodzenia!Ja jutro badań estradiol. I pisze do kliniki kiedy wizyta , środa bądź piątek zależne od wyniku
reklama
NaturalnymTransfer na sztucznym (z estrofemem) czy naturalnym cyklu? Powodzenia!
Czekam za wynikami. Mam pisać do kliniki jaki wynik. Jeśli powyżej 50 wizyta w środę , jeśli niższy to w piątek. Wtedy mamy zrobić biocenozę TSH progesteron i może w przyszłym tygodniu pojadę po maluszka
Ja będę miałaCzy dobrze pamietam, że któraś z Was bierze aktywacje oocytow? U nas w 1 procedurze zaplodnilo się prawidłowo 6/7, a 2giej 1/5 (za długa stymulacja?). Zastanawiamy się właśnie czy brać...czy nie za dużo kombinowania..i jeszcze zaszkodzi..
U Was był problem z zapłodnieniem? Przepraszam, jeżeli już pisałaś. U nas raz było ok, a druga stymulacja była do bani i nie wiadomo co zaszkodziło kom, być może za długa stymulacja. Bardzo wysoki estradiol.Ja będę miała
To Twoje pierwsze USG?Zapomniałam, przepisz mnie proszę na jutro, lekarz musiał przełożyć wizytę na 17 Dziś jadę na krew dla kliniki, mam nadzieję że jest ok.
Powodzenia!Dziekuję za Wszystkie kciuki!
Jestem już w domu, wygląda na to, że udało się pobrać jakieś komórki, ale jeszcze nie wiem ile. W środę się dowiem czy i ile udało się zapłodnić
Myszko
Fanka BB :)
Nic Ci nie powiedzieli? No jak to? Jak masz wytrzymać do środy. Nam wszystko mówili zaraz po punkcjach. A jak się czujesz po znieczuleniu? I jak brzuch? Nie boli?Dziekuję za Wszystkie kciuki!
Jestem już w domu, wygląda na to, że udało się pobrać jakieś komórki, ale jeszcze nie wiem ile. W środę się dowiem czy i ile udało się zapłodnić
A mogę wiedzieć kiedy miałaś punkcję? Czyli estradiol musi być min 50pg/ml? A progesteron musi być poniżej 1ng/ml? Czy kiedyś próbowałaś na sztucznym? Masz 5dniowy zarodek? Daj znać w którym dniu cyklu wyjdzie transferNaturalnym
Czekam za wynikami. Mam pisać do kliniki jaki wynik. Jeśli powyżej 50 wizyta w środę , jeśli niższy to w piątek. Wtedy mamy zrobić biocenozę TSH progesteron i może w przyszłym tygodniu pojadę po maluszka
reklama
Chmurkach
Fanka BB :)
Drugie, pierwsze miałam w zeszła środę. Teraz jeśli wszystko jest ok powinno być serduszko jużTo Twoje pierwsze USG?
Podziel się: