reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuję za Wszystkie kciuki! 🤍
Jestem już w domu, wygląda na to, że udało się pobrać jakieś komórki, ale jeszcze nie wiem ile. W środę się dowiem czy i ile udało się zapłodnić
Nic Ci nie powiedzieli? No jak to? Jak masz wytrzymać do środy. Nam wszystko mówili zaraz po punkcjach. A jak się czujesz po znieczuleniu? I jak brzuch? Nie boli? ❤️

Naturalnym :)
Czekam za wynikami. Mam pisać do kliniki jaki wynik. Jeśli powyżej 50 wizyta w środę , jeśli niższy to w piątek. Wtedy mamy zrobić biocenozę TSH progesteron i może w przyszłym tygodniu pojadę po maluszka :)
A mogę wiedzieć kiedy miałaś punkcję? Czyli estradiol musi być min 50pg/ml? A progesteron musi być poniżej 1ng/ml? Czy kiedyś próbowałaś na sztucznym? Masz 5dniowy zarodek? Daj znać w którym dniu cyklu wyjdzie transfer😍🥰

reklama
Do góry