reklama
Mnie też pomimo kontroli wczesniej nagle bolą zębyPodczas poprzedniej stymulacji miałam kanałówkę lekarz tylko przestrzegał przed ewentualnym braniem antybiotyku przed transferem, do reszty nic nie miał.
Osobiście sie zastanawiałam, czy ta stymulacja nie miała nic do tego chorego zęba badam je na bieżąco, noszę aparat, więc bylo to dla mnie totalne zaskoczenie
Chmurkach
Fanka BB :)
Cudny widokPozdrawiam wszystkie forumowe ciotki
Całe 5,7 cm szczęścia
DziękiU mnie też, o 2 nawet ;-)
No nie wiem, nie znam się za bardzo, czy jest jakiś problem na poziomie np. wzajemnej interakcji leków. Ale nie wydaje mi się.
MagicM
Mnie wtedy dentystka powiedziała, że widocznie ten ząb czekał na jakiś mój słabszy czas upały, dużo pracy, do tego ta stymulacja i stres podczas całego procesu widocznie dały się we znakiMnie też pomimo kontroli wczesniej nagle bolą zęby
Wesoła_Aga
A ile było poprzedniej? Kiedy robiłaś poprzednią??Zrobiłam dziś z ciekawości betę i jest 464 (12dpt) tym razem wzrost o 78 % wyszedł niby ok ale już panikuje że coś nie tak :-/
Tak bywa że przy pierwszych dniach taki duży wzrost a teraz tak slabo ? :-(
Hmmm.....
Ciotki witająPozdrawiam wszystkie forumowe ciotki
Całe 5,7 cm szczęścia
Drożdże jesz, że tak rośnie?
Ruda08
Aż za dużoA ile było poprzedniej? Kiedy robiłaś poprzednią??
Hmmm.....
Ciotki witają
Drożdże jesz, że tak rośnie?
Chmurkach
Robiłam we wtorek było 252. Dziś się przestraszyłam bo ten brzuch mnie tak dziwnie bolał, ból idzie w nogi, rwie mnie w lewej pachwinie i pewnie przez poprzednie poronienie teraz się nakręcam z nerw że coś nie tak.A ile było poprzedniej? Kiedy robiłaś poprzednią??
Teraz jeszcze myślę czy może na te bóle brzucha ma wpływ luteina?! Strasznie mnie podrażniła, ciągle piecze, swędzi ...?!
reklama
Wesoła_Aga
Powtórzyłabym tę betę...Robiłam we wtorek było 252. Dziś się przestraszyłam bo ten brzuch mnie tak dziwnie bolał, ból idzie w nogi, rwie mnie w lewej pachwinie i pewnie przez poprzednie poronienie teraz się nakręcam z nerw że coś nie tak.
Teraz jeszcze myślę czy może na te bóle brzucha ma wpływ luteina?! Strasznie mnie podrażniła, ciągle piecze, swędzi ...?!
Mam nadzieje, że jednak jest wszystko OK.
Mocne kciuki za Ciebie!
Podziel się: