Wesoła_Aga
Fanka BB :)
powodzenia dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawiałam się nad tym poważnie, gdy miałam do zrobienia koronki. Wg stomatologa przeciwwskazań nie było, ale ja nie wiedziałam, jak będę znosić stymulację i to leczenie jednocześnie... więc zrezygnowałam. Ale chodziło o kosmetykę, nie konieczne leczenie. Najlepiej mieć jednak przed potencjalną ciążą wyleczone zęby.Stomatolog
Kobietki mam pytanko, czy w trakcie stymulacji można chodzić do stomatologa? Czy są jakieś przeciwskazania?
Z tego co mi lekarz mówił nie ma przeciwskazań podczas stymulacji, jedynie podczas I trymestru ciąży nie należy korzystać ze znieczuleniaStomatolog
Kobietki mam pytanko, czy w trakcie stymulacji można chodzić do stomatologa? Czy są jakieś przeciwskazania?
A tu chodzi o jedynkęZastanawiałam się nad tym poważnie, gdy miałam do zrobienia koronki. Wg stomatologa przeciwwskazań nie było, ale ja nie wiedziałam, jak będę znosić stymulację i to leczenie jednocześnie... więc zrezygnowałam. Ale chodziło o kosmetykę, nie konieczne leczenie. Najlepiej mieć jednak przed potencjalną ciążą wyleczone zęby.
U mnie też, o 2 nawet ;-)A tu chodzi o jedynkę
Ja przwd ciaza schudlam 20kg i nosilam rozmiar od s do m.Teraz jak sie wcisne w xl jest dobrzeAle jak popatrze na corcie ktora ma juz 2 lata to mam gdzies rozmiar.Wiem ze bylo warto mimo dodatkowych kg ktorych nie moge zrzucic bo wrocilam do pracy a tam slodkie plynie strumieniamiZwycięstwo! Jestem bogatsza o dwie pary spodni i są z taką elastic gumka o jaka wygoda nic nie ciśnie
No tak to ja lubie do sklepu.
Żegnaj rozmiarze 36
Mi ginekolog powiedziała, ze nawet w ciąży mogłabym iść do stomatologa. Dentysta też nie widział problemu. Lekarz powinien zaproponować odpowiednie do sytuacji leczenie.Stomatolog
Żegnaj na małe krótkie 9-10 miesiecyZwycięstwo! Jestem bogatsza o dwie pary spodni i są z taką elastic gumka o jaka wygoda nic nie ciśnie
No tak to ja lubie do sklepu.
Żegnaj rozmiarze 36
Podczas poprzedniej stymulacji miałam kanałówkę lekarz tylko przestrzegał przed ewentualnym braniem antybiotyku przed transferem, do reszty nic nie miał.Stomatolog