reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Z tego co byłam na podglądzie w piątek w prawym jajniku były 4 pęcherzyki w lewym widzieli 1 ale torbielka zasłaniała więc była Nadzieja że jest ich tam wiecej..
Co sie wydarzyło?! Nie wiem.. lekarz nie raczył mi wytłumaczyć bo się spieszył na zabiegi, miał zadzwonić i cisza..
Po punkcji jedynie brzuch mnie pobolewa jak na okres..:-(
Trzymam mocno kciuki za tą jedyną komórkę ,aby dała piękny zarodek.❤

reklama
2ga.. poprzednim razem pęcherzyków było podobnie kilka jak teraz i 5 komórek a teraz jakąś totalna klapa, nie wiem co myśleć, lekarz miał po południu zadzwonić oczywiście chyba zapomniał, nie wiem czy to za długa stymulacja czy co?!
Ja mam mieć w 17dc stymulacje🙊któraś z was dziewczyny miała tak wydłużoną stymulacje?

Jest tu ktos kto prowadzi ciaze w medicover albo luxmed?
Pytanie z ciekawości bo mam pakiet do medicover a ktos tu kiedys na forum pisal ze nie prowadzą ciąż z in-vitro 🧐czy ktos cos wie na taki temat?😜
nie mogą Ci nie prowadzić ciąży bo z in vitro, jak coś takiego usłyszysz to od razu do managera jakiegoś w klinice. Mogą sienie zajmować leczeniem niepłodności i nie zlecać badań z tym związanych, tak jest w lux med na przykład. Ale prowadzenie ciąży to inny temat, mam kartę ciąży w lux med i robie tam głownie badania. Lekarza prowadzącego mam poza

Ja długim protokołem miałam też wydłuzoną stymulacje. Ilość pęcherzyków była większa - ale mi to nie pomogło, bo wszystkie niedojrzałe... także czasem i ilość nie pomaga. Najważniejsza jakość...

Kciuki za dzis!

Ja teraz miałam wydłużona.. pick up był w 15 dniu stymulacji i 17dc. I teraz już myślę że to za długo że te komórki zdegradowały?!
Hej, ja miałam taka sytuację idąc dlugim protokołem (chyba po prostu było to źle przeprowadzone). Na podglądzie miałam 8-9 pęcherzyków, pobrali 4 komórki (wszytskie dojrzałe) i wszystkie zregenerowały. W 4 stymulacji 5 pęcherzyków, 4 komórki, 3 zapłodnione i 3 blastki. Jedna z nich właśnie tulę w ramionach. Nikt Ci tego nie powie, ale pewnie coś poszło nie tak. Trzymam kciuki za Twoja jedną komoreczkę. Oby była tą jedyną ❤️

reklama
Hej, ja miałam taka sytuację idąc dlugim protokołem (chyba po prostu było to źle przeprowadzone). Na podglądzie miałam 8-9 pęcherzyków, pobrali 4 komórki (wszytskie dojrzałe) i wszystkie zregenerowały. W 4 stymulacji 5 pęcherzyków, 4 komórki, 3 zapłodnione i 3 blastki. Jedna z nich właśnie tulę w ramionach. Nikt Ci tego nie powie, ale pewnie coś poszło nie tak. Trzymam kciuki za Twoja jedną komoreczkę. Oby była tą jedyną ❤️
Ja już też straciłam chyba nadzieję,w 2 stym tez mialam troche wydłużoną,nic z tego nie wyszło.

Do góry