reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dodzwonić się do mojego doktorka to jak dobić się do rejestracji w poradnii w poniedziałek :D :D

Miałam dzwonić za godzinke i tak nie odbiera i tak ;) Spróbuje mu potruć zanim zacznie pacjentki od 15:40 ;)

reklama
@Devinmocne kciuki za kropeczka,aby został na bardzo dłogo❤ @ruda za wspaniałą wizytę,jak się czujesz?❤
A dziękujemy, my już po ☺️
Ogólnie to była tylko pogadanka .. nawet mi nie dała posłuchać serduszka 😭😭😭 a tak na to czekałam. No nic .. za 2 tygodnie prenatalne. Nic tylko czekać 😂
Dalej jem za 5.. a poza tym brzuch i cycki urosły. Reszta bez zmian 😁

A dziękujemy, my już po ☺️
Ogólnie to była tylko pogadanka .. nawet mi nie dała posłuchać serduszka 😭😭😭 a tak na to czekałam. No nic .. za 2 tygodnie prenatalne. Nic tylko czekać 😂
Dalej jem za 5.. a poza tym brzuch i cycki urosły. Reszta bez zmian 😁
Grunt , ze wszystko dobrze 🫶🏽🍀🤭 a termin jaki Pani ma ? Trzeba sie w końcu dopisać 🤪😘❤️

Hej, ja miałam taka sytuację idąc dlugim protokołem (chyba po prostu było to źle przeprowadzone). Na podglądzie miałam 8-9 pęcherzyków, pobrali 4 komórki (wszytskie dojrzałe) i wszystkie zregenerowały. W 4 stymulacji 5 pęcherzyków, 4 komórki, 3 zapłodnione i 3 blastki. Jedna z nich właśnie tulę w ramionach. Nikt Ci tego nie powie, ale pewnie coś poszło nie tak. Trzymam kciuki za Twoja jedną komoreczkę. Oby była tą jedyną ❤️
Hej. Takie właśnie mam przemyślenia, że za długo to było i stąd taka porażka, domyślam się że prawdy mi nie powiedzą.
A jak jestxw przypadku braku transferu ? Powtarzają stymulacje czy cała procedurą od nowa ?
Mam nadzieję że rośnie tam ta jedyna, ale..

Hej. Takie właśnie mam przemyślenia, że za długo to było i stąd taka porażka, domyślam się że prawdy mi nie powiedzą.
A jak jestxw przypadku braku transferu ? Powtarzają stymulacje czy cała procedurą od nowa ?
Mam nadzieję że rośnie tam ta jedyna, ale..
gdy się okaże, że masz tą jedną komórkę, to ja pobiorą i będę próbować zapłodnić. Hodowla chyba max do 6 doby jest?
W przypadku (tfu, tfu) gdy do punkcji nie dojdzie nawet, to cała stymulację będziesz mieć od nowa

gdy się okaże, że masz tą jedną komórkę, to ja pobiorą i będę próbować zapłodnić. Hodowla chyba max do 6 doby jest?
W przypadku (tfu, tfu) gdy do punkcji nie dojdzie nawet, to cała stymulację będziesz mieć od nowa
Punkcję miałam wczoraj właśnie I jedyne co się dowiedziałam to że udało mu się zdobyć 1 komórkę, lekarz odrazu zniknął bo miał kolejne zabiegi, miał zadzwonić bo ja też czekać nie mogłam i nic do tej pory mi nie wiadomo.

Punkcję miałam wczoraj właśnie I jedyne co się dowiedziałam to że udało mu się zdobyć 1 komórkę, lekarz odrazu zniknął bo miał kolejne zabiegi, miał zadzwonić bo ja też czekać nie mogłam i nic do tej pory mi nie wiadomo.
Kurde jak w takiej sytuacji mogli Cię na tyle bez żadnej informacji zostawić ... rozumiem , ze są inne zabiegi , ze ma prace ... ale No Ty czekasz , dla Ciebie to najważniejsze - a tak to drugi dzień cisza , i nie masz pojęcia na czym stoisz ... bardzo to nie profesjonalne ! 3 mam kciuki za Ciebie , za Was 🫶🏽✊🏼

reklama
Skąd to znam. Też mnie zostawili sama po punkcji, bez żadnych wieści. Sama dzwoniłam do embriologa🥴
W pierwszej dobie podają informacje, i w 3. No i w 5 podsumowują ile jest zapłodnionych itp. U mnie w klinice tak jest, nie wiem jak w innych.

Do góry