reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać 😩
A który tc?

reklama
Dziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać 😩
Trzymam mocno kciuki!!!!☘️☘️☘️☘️

trzymam kciuki za córcię, najważniejsze, ze jesteś pod opieką specjalistów.
Oby młoda jeszcze posiedziała w brzuszku kulka tygodni, każdy dzień ważny ✊

trzymam mocno ✊🍀

Relacja ode mnie
Endo 9,5 mm - doktor mówił, że OK. W poniedziałek zapładniają jajka... no i się okaże czy w ogóle cuś będzie czy znowu pieprzone zero...

I na globulki sztuk 15 (kuracja tydzień) dałam 80 zł
Sory z czego one są kur? z złotego pyłu wróżki cipuszki ??

U mnie niestety beta spada, wczoraj juz 1000 wiec odstawiłam luteine wczoraj. W czwartek mam usg w klinice czy sie oczyściłam. Przez tel lekarz mowil ze transfer moze byc we wrzesniu.

Po jakim czasie po odstawieniu bede krwawić? I czy któraś podchodziła po poronieniu odrazu po miesiacu do transferu? 😞
Cholerka...
Przykro mi ogromnie :( Trzym się...

Hej dziewczyny dziś beta 798 więc pnie się do góry
No i tak ma być ! Miodzio!

Kciuki zaciśnięte...

Ranyyyy czy zawsze musi być pod górkę? No ja pieprze no.... Oby wszystko się wyciszyło...

jejku sorry miało być @Myszko 🙈😅
Przykro mi bardzo, że u Ciebie dzisiaj nic z tego 😢😢😢, ale może zarodek jeszcze dojrzeje? Tylko fatalnie, że jutro/dziś niedziela 🤦🏼‍♀️
U mnie poszło dobrze. Prog 22, endo 9mm, lekarz był zadowolony. Jeden z zarodków - blastka 3.1.1 został podany, drugi nieco słabszy zamrożony. 6 pozostałych nadal obserwują. Jestem zjechana jak koń po westernie i niezdolna do jakiejkolwiek afirmacji ciąży. Jazda na transfer z Łodzi do Poznania i z powrotem, z własną 2,5 latką pod opieką i wypożyczoną 4 latką (po drodze Stare Zoo i dwa oberwania chmury) 😂 i generalnie sama ze wszystkim… (nie licząc kupla - taty 4-latki, który nas zawiózł i pomagał pchać wózek ❤️) Co ma być to będzie. Co ciekawe, transfer tym razem był bolesny. Przy pierwszym czułam tylko lekkie ukłucie a tu ryjek mi wykręciło. Leki mam ponoć dobrze ustawione. Mam testować 4 września.

Trzymam mocno ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

reklama
Przykro mi bardzo, że u Ciebie dzisiaj nic z tego 😢😢😢, ale może zarodek jeszcze dojrzeje? Tylko fatalnie, że jutro/dziś niedziela 🤦🏼‍♀️
U mnie poszło dobrze. Prog 22, endo 9mm, lekarz był zadowolony. Jeden z zarodków - blastka 3.1.1 został podany, drugi nieco słabszy zamrożony. 6 pozostałych nadal obserwują. Jestem zjechana jak koń po westernie i niezdolna do jakiejkolwiek afirmacji ciąży. Jazda na transfer z Łodzi do Poznania i z powrotem, z własną 2,5 latką pod opieką i wypożyczoną 4 latką (po drodze Stare Zoo i dwa oberwania chmury) 😂 i generalnie sama ze wszystkim… (nie licząc kupla - taty 4-latki, który nas zawiózł i pomagał pchać wózek ❤️) Co ma być to będzie. Co ciekawe, transfer tym razem był bolesny. Przy pierwszym czułam tylko lekkie ukłucie a tu ryjek mi wykręciło. Leki mam ponoć dobrze ustawione. Mam testować 4 września.
dziś już odpoczniesz a informacje przywiozłaś super z tego Poznania wiec teraz tylko cieszyć się i czekać ❤️
Mi podali ten zarodek bo nie choduja do 6 dnia i mówili ze ma szanse dalej się rozwijać. Wzięłam go bardzo sceptycznie i nie robię siebie żadnych nadzieji.
Trzymam kciuki za Twojego kropka ✊🍀

Do góry