reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny zaczynam.sie stresować bo przestałam czuć podbrzusze i inne symptomy też się uspokoił czy to normalne ??? Czy mam się martwić że to już koniec

reklama
Hej dziewczyny zaczynam.sie stresować bo przestałam czuć podbrzusze i inne symptomy też się uspokoił czy to normalne ??? Czy mam się martwić że to już koniec
ból będzie się pojawiać i znikać, nawet to nie jest objaw ciąży tylko leków. Na objawy ciazowe jeszcze czas. Jedna będzie bolał brzuch i będzie w ciąży a jednej nic nie będzie dolegać i tez będzie. Teraz nie patrz na objawy tylko na bhcg bo Twoje objawy to wciąż działanie leków

Jednego dnia będziesz coś czuła , drugiego nic. Nie martw się, jutro beta za którą mocno trzymamy kciuki 🫶🏽🍀✊

Nie martw się tym, mnie przez cały pierwszy trymestr symptomy się nasilały i znikały. Jeden dzien było mi niedobrze, drugi nie, jeden piersi bolały a na na następny nic. I tez panikowałam a nie potrzebnie. Musisz spokojnie czekać, choć wiem ze sie łatwo mówi:)

reklama
Do góry