reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już pokłuta standardowo 6 razy bo mam takie piękne żyły 🤣🤣🤣🤣🤣 ale się udało 👍👍👍
@klarks trzymam kciuki żeby prawidłowo przyrastał o u Ciebie ✊✊✊✊🤰🤰🤰🌞🌞🌞
no to teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na wyniki. Ja dziś fatalnie się czuje jestem strasznie słaba mam mdłości pali mnie zgaga i chce mi.sie potwornie spać nie wiem jak.ja przetrwam.dzisiejszy dzień

no to teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na wyniki. Ja dziś fatalnie się czuje jestem strasznie słaba mam mdłości pali mnie zgaga i chce mi.sie potwornie spać nie wiem jak.ja przetrwam.dzisiejszy dzień
U ciebie dobre objawy
U mnie w sumie to spać mi się chce cały czas ..... Zgagę mam często więc .....jedyny objaw jaki mogł by mi coś mówić to jest ból podbrzusza i takie jakby palenie gorące , ale nie wiem czy to na 🤰 czy 🙈🙈🙈 bo czasem tak bywa że mnie boli brzuch przed 🙈
Czekać czekać czekać......

U ciebie dobre objawy
U mnie w sumie to spać mi się chce cały czas ..... Zgagę mam często więc .....jedyny objaw jaki mogł by mi coś mówić to jest ból podbrzusza i takie jakby palenie gorące , ale nie wiem czy to na 🤰 czy 🙈🙈🙈 bo czasem tak bywa że mnie boli brzuch przed 🙈
Czekać czekać czekać......
będzie dobrze kochana trzymam kciuki

To było moje ostatnie podejście mimo że mam jeszcze 1 śnieżynkę już nie chce..... Nie mam siły..... Już wystarczy....
Teraz kilka dni się uspokoję psychicznie zwolnienie na kilka dni sobie załatwię od lekarza i rozpoczynam umawianie się do ośrodka adopcyjnego. Ja już pasuje.....
Wam dziewczyny życzę wszystkiego dobrego i oby was siły nie opuściły do działania.
Buziaki

reklama
To było moje ostatnie podejście mimo że mam jeszcze 1 śnieżynkę już nie chce..... Nie mam siły..... Już wystarczy....
Teraz kilka dni się uspokoję psychicznie zwolnienie na kilka dni sobie załatwię od lekarza i rozpoczynam umawianie się do ośrodka adopcyjnego. Ja już pasuje.....
Wam dziewczyny życzę wszystkiego dobrego i oby was siły nie opuściły do działania.
Buziaki
Daj sobie czas. Może za jakiś czas podejdziesz do tego inaczej. Ile razy próbowaliście? Odetchnij. Przytulam.

Do góry