reklama
no to teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na wyniki. Ja dziś fatalnie się czuje jestem strasznie słaba mam mdłości pali mnie zgaga i chce mi.sie potwornie spać nie wiem jak.ja przetrwam.dzisiejszy dzieńJa już pokłuta standardowo 6 razy bo mam takie piękne żyły ale się udało
@klarks trzymam kciuki żeby prawidłowo przyrastał o u Ciebie
Mayred91
Fanka BB :)
U ciebie dobre objawyno to teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na wyniki. Ja dziś fatalnie się czuje jestem strasznie słaba mam mdłości pali mnie zgaga i chce mi.sie potwornie spać nie wiem jak.ja przetrwam.dzisiejszy dzień
U mnie w sumie to spać mi się chce cały czas ..... Zgagę mam często więc .....jedyny objaw jaki mogł by mi coś mówić to jest ból podbrzusza i takie jakby palenie gorące , ale nie wiem czy to na czy bo czasem tak bywa że mnie boli brzuch przed
Czekać czekać czekać......
będzie dobrze kochana trzymam kciukiU ciebie dobre objawy
U mnie w sumie to spać mi się chce cały czas ..... Zgagę mam często więc .....jedyny objaw jaki mogł by mi coś mówić to jest ból podbrzusza i takie jakby palenie gorące , ale nie wiem czy to na czy bo czasem tak bywa że mnie boli brzuch przed
Czekać czekać czekać......
Azb
Tak szybko wynik ? Przykro mi , ale sie nie poddawaj !Niestety u mnie porażka
przytulam Cię mocno Walcz jeśli masz sile i możliwości finansowe. Życzę Cię wszystkiego co najlepszeNiestety u mnie porażka
Mayred91
To było moje ostatnie podejście mimo że mam jeszcze 1 śnieżynkę już nie chce..... Nie mam siły..... Już wystarczy....
Teraz kilka dni się uspokoję psychicznie zwolnienie na kilka dni sobie załatwię od lekarza i rozpoczynam umawianie się do ośrodka adopcyjnego. Ja już pasuje.....
Wam dziewczyny życzę wszystkiego dobrego i oby was siły nie opuściły do działania.
Buziaki
Teraz kilka dni się uspokoję psychicznie zwolnienie na kilka dni sobie załatwię od lekarza i rozpoczynam umawianie się do ośrodka adopcyjnego. Ja już pasuje.....
Wam dziewczyny życzę wszystkiego dobrego i oby was siły nie opuściły do działania.
Buziaki
reklama
Daj sobie czas. Może za jakiś czas podejdziesz do tego inaczej. Ile razy próbowaliście? Odetchnij. Przytulam.To było moje ostatnie podejście mimo że mam jeszcze 1 śnieżynkę już nie chce..... Nie mam siły..... Już wystarczy....
Buziaki
Podziel się: