reklama
Artemida90
Fanka BB :)
ból będzie się pojawiać i znikać, nawet to nie jest objaw ciąży tylko leków. Na objawy ciazowe jeszcze czas. Jedna będzie bolał brzuch i będzie w ciąży a jednej nic nie będzie dolegać i tez będzie. Teraz nie patrz na objawy tylko na bhcg bo Twoje objawy to wciąż działanie lekówHej dziewczyny zaczynam.sie stresować bo przestałam czuć podbrzusze i inne symptomy też się uspokoił czy to normalne ??? Czy mam się martwić że to już koniec
Azb
Jednego dnia będziesz coś czuła , drugiego nic. Nie martw się, jutro beta za którą mocno trzymamy kciukiHej dziewczyny zaczynam.sie stresować bo przestałam czuć podbrzusze i inne symptomy też się uspokoił czy to normalne ??? Czy mam się martwić że to już koniec
oby wszystko było dobrze strasznie się tego wszystko bojęJednego dnia będziesz coś czuła , drugiego nic. Nie martw się, jutro beta za którą mocno trzymamy kciuki
LU36
Nie martw się tym, mnie przez cały pierwszy trymestr symptomy się nasilały i znikały. Jeden dzien było mi niedobrze, drugi nie, jeden piersi bolały a na na następny nic. I tez panikowałam a nie potrzebnie. Musisz spokojnie czekać, choć wiem ze sie łatwo mówiHej dziewczyny zaczynam.sie stresować bo przestałam czuć podbrzusze i inne symptomy też się uspokoił czy to normalne ??? Czy mam się martwić że to już koniec
ja jutro robię 3 weryfikację bety. A u ciebie który dzień po transferzeJutro beta mam stresa i raczej przekonanie że nic z tego....
Kto jutro ze mną betuje????
Mayred91
Jutro 10 zalecenia z kliniki właśnie na betęja jutro robię 3 weryfikację bety. A u ciebie który dzień po transferze
u mnie jutro też mam zalecenie kliniki żebym zrobiła jutro 11 dpt u mnie. Ale zrobiłam pierwsza bete w 6 dniu i teraz sprawdzam przyrostyJutro 10 zalecenia z kliniki właśnie na betę
reklama
Mayred91
Śledzę wiadomościu mnie jutro też mam zalecenie kliniki żebym zrobiła jutro 11 dpt u mnie. Ale zrobiłam pierwsza bete w 6 dniu i teraz sprawdzam przyrosty
Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko ok
Podziel się: