reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojej przepraszam dziewczyny pomyliłam forum:-) Zaglądałam wczoraj co u moich „starych” staraczek♥️🤦‍♀️Bardzo dziękuję Ci za odpowiedz♥️
No u nas chyba wszystkie dzieci będą w spektrum. Jedna z bliźniaczek czeka na oficjalną diagnozę. A druga to zagadka.
A Ty na jakim jesteś etapie?
A ty masz blizniaki po in vitro?Czemu myslisz ,ze będą w spectrum ?Bardzo bliska mi osoba urodziła synka po in vitro ze spektrum autyzmu.

Ojej przepraszam dziewczyny pomyliłam forum:-) Zaglądałam wczoraj co u moich „starych” staraczek♥️🤦‍♀️Bardzo dziękuję Ci za odpowiedz♥️
No u nas chyba wszystkie dzieci będą w spektrum. Jedna z bliźniaczek czeka na oficjalną diagnozę. A druga to zagadka.
A Ty na jakim jesteś etapie?
Na jakim etapie jeśli chodzi o? Syn ma 3 lata, od września przedszkole i adaptacja.
My już zarodków nie mamy, temat dzieci na ten moment zamknięty, ale kto wie czy nie najdą mnie chęci Za 2-3 lata 🙃 choć nigdy nie chciałam rodzic po 35 roku życia, a to już za rok, perspektywa jednak z czasem się zmienia. A może i Kuba zostanie jedynakiem, ale to tak fajne dziecko jest, ze sobie myślę, ze jak miał się jeden udać taki to i tak super 👌
Jak dajesz radę z trójka? Dwójka rozumiem z większymi wyzwaniami? Zawsze podziwiam tu Twoją wiedzę nt in vitro, szczena porada, jak embriolog w labie co najmniej 😜

Ja Się znów nieśmiało wpisze.
Transfer 5dniowki w sobotę 12 sierpnia 21 sierpnia jadę na betę .
To jest mój 2 transfer zostala nam jeszcze 1 śnieżynka
Ilości iui nie zlicze.....
Niestety jak się nie uda to już odpuszczamy, mamy już dość życia z kalendarzem terminami kontrolami lekami hormonami.
Odpuszczamy
Będziemy szukać pomocy w ośrodku adopcyjnym, proszę bez hejtu i oceniania.
Pozdrawiam
To piękne umieć podjąć decyzję o adopcji💪

U nas slabe nasienie, bardzo…. Mój maz nie miał nic w biopsji, zero plemników… coś tam znaleźli w spermie🤷‍♀️ mamy córkę i aktualnie z jestem w ciazy. Wiec teratoazospermia po całości i udało się, mam nadzieje, ze Tobie sie tez uda.
nawet nie wiedziałam jak bardzo potrzebowałam coś takiego przeczytać 😍

reklama
Ja Się znów nieśmiało wpisze.
Transfer 5dniowki w sobotę 12 sierpnia 21 sierpnia jadę na betę .
To jest mój 2 transfer zostala nam jeszcze 1 śnieżynka
Ilości iui nie zlicze.....
Niestety jak się nie uda to już odpuszczamy, mamy już dość życia z kalendarzem terminami kontrolami lekami hormonami.
Odpuszczamy
Będziemy szukać pomocy w ośrodku adopcyjnym, proszę bez hejtu i oceniania.
Pozdrawiam
A za co niby miałby być hejt? Serce mi pęka, że tym którym najbardziej zależy, los rzuca kłody pod nogi 💔 Trzymam za Was bardzo mocno kciuki i przytulam Cię mocno.

Do góry